The Global Executive NetworkThe Global Executive NetworkThe Global Executive Network


Company Executive Dinner

GEN - The Global Executive Network është organizues ndërkombëtar i Eventeve Ekzekutive të cilësisë së lartë për profesionistë të biznesit, të cilat janë kryesisht të fokusuara në fushën e industrisë dhe menaxhimit. Kompania ka selinë në Wilmington, DE në SHBA dhe ka arritur një reputacion të shkëlqyer si lider në organizimin dhe ofrimin e eventeve në nivel nderkombëtar.

Cdo vit, ne eventet e organizuara nga GEN, marrin pjesë mbi 10.000 të ftuar të rangjeve të larta menaxheriale të kompanive të mëdha dhe të mesme dhe organizohen mbi 1.000 evente të cilat mbulojnë më shumë se 50 tematika të ndryshme.

Eventet organizohen në shtetet si vijon: SHBA, Kanada, Argjentinë, Kili, Brazil, Kolumbi, Ekuador, Peru, Uruguai, Karaibe, Panama, Australi, Mbretëri e Bashkuar, Francë, Gjermani, Spanjë, Portugali, Zvicër, Austri, Belgjikë, Hollandë, Luksemburg, Suedi, Danimarkë, Norvegji, Finlandë, Republikën Çeke, Hungari, Poloni, Letoni, Lituani & Estoni, Ukrainë, Kazakistan, Gjeorgji, Rumani, Bullgari, Kroaci, Rusi, Greqi, Kinë, Hong Kong, Taivan, Singapor, Malajzi, Tajlandë, Filipine, Indi, Indonezi e Afrikë Jugore, Perëndimore e Lindore, Egjipt, Turqi, Emiratet e Bashkuara Arabe, Sudan, Algjeri, Marok, Iran, Irak, Arabi Saudite, Jemen, Siri, Izrael, Jordani, Liban, Territorin Palestinez, Kuvajt, Oman, Katar and Bahrein .