The Global Executive NetworkThe Global Executive NetworkThe Global Executive Network


Customer Statements Executive Dinner

"Jeg var virkelig imponeret af kvaliteten af mennesker I kunne samle til denne middag. Jeg ser frem til at modtage en invitation til et fremtidigt arrangement så andre ledere fra mit firma også kan nyde gavn af dette. Lokaliteten var også fremragende."

Leder af strategi projekter
AXA Insurance (Gulf) B.S.C. (c)
www.axa-gulf.com

 

"Tak for en interessant aften. Det var en effektiv made at netværke, udveksle erfaringer og få ny inspiration fra ligesindende."

Human Resource Manager
H & M HENNES & MAURITZ SA
www.hm.com

 

"Mange tak, det var en fornøjelse at møde jer I går. I kan finde min kontakt information nederst. Tak for denne mulighed for at deltage i gårsdagens arrangement. Udover den gode made og drikke har jeg virkelig nydt de høj profilerede samtaler med de andre deltagere og den stimulerende præsentation af den charmerende sponsor af dette arrangement."

Partner
KAYE SCHOLER (Germany) LLP
www.kayescholer.com

 

"Jeg har virkelig nydt denne aften – præsentationerne var virkelig interessante og de efterfølgende samtaler og diskussioner var livlige og tankevækkende. Jeg vil kontakte mine nyfundne kontakter for at fortsætte de samtaler I har igangsat. Igen tak for denne mulighed for at tilbringe tid med jer og gruppen. Middagen var vidunderlig og de nye kontakter jeg har fået er endnu bedre."

Senior leder for kardiovaskulær udvikling
Daiichi Sankyo Pharma Development
www.dsi.com

 

"Det var en fantastisk aften hos GEN. Der har fuldt oversteget mine forventninger – deltagerne, og kvaliteten af de konstruktive diskussioner og facilliteterne fra GEN. Vær venlig at inkluder mig i fremtidige arragementer."

Almen leder
American Home Assurance Company
www.chartisinsurance.com

 

"Det var et virkelig succesfuldt arrangement med spændende deltagere. De lille udvalgte cirkel af deltagere lagde baggrund for nogle intensive diskussioner. Jeg ser frem til at deltage igen."

Leder af firma revision
Sky Deutschland AG
www.sky.de

 

"Det var et godt arrangement. Diskussionen om implementering af sociale netværk var meget rammende."

Direktør, Global eBusiness
Chartis
www.chartisinsurance.com

 

"Det var en fornøjelse for mig at møde jer til middagen I går. Jeg ser frem til at blive inviteret tll et andet arrangement snart igen. Det var en brugbart session, en god mulighed for at udveksle ideer, benchmarking og netværk. Jeg har virkelig nydt aftenen og mødt interessante personer. Lokaliteten, maden og drikkelsen var super. Tak for invitationen. Jeg ser frem til at deltage igen i den nærmeste fremtid."

Senior Intern Revisor
TomTom International BV
www.tomtom.com

 

"Tak for muligheden for at deltage i gårsdagens arrangement. Samtalerne, made og talerere var virkelig gode."

Fachanwalt für Bau- und Architektenrecht
Graf von Westphalen, Rechtsanwälte Wirtschaftsprüfer Steuerberater
www.gvw.com

 

"Først og fremmest vil jeg gerne takke jer for jeres venlige invitation. Det var en virkelig god netværks mulighed."

Almen leder & SEO
Assicurazioni Generali SpA - Middle East Regional Office
www.generali-middleeast.com

 

"Det var et rigtig godt arrangement og jeg har fået nogle gode forbindelse. Jeg har lært en masse og håber jeg kan deltage i fremtidige arrangementer. Hvis jeg kan være til nogen hjælp så kontakt mig endelig."

Senior Vice President, leder af globale regulærende anliggender
Bayer HealthCare
www.bayer.com

 

"Fremragende sammenkomst. Tak for invitationen."

Managing Director
Novartis Pharmaceuticals Corporation
www.novartis.com

 

"Mange tak for jeres email, min kontakt information findes nederst. Det var en stor fornnøjelse at møde jer og mange kollegaer tirsdag aften på Hugo’s restaurent. Jeg fandt det yderst interessant og lækkert. Mange tak for invitationen. Det vil være dejligt hvis jeg får chancen for at deltage i næste møde også."

Advokat
BEITEN BURKHARDT, Rechtsanwaltsgesellschaft mbH
www.beitenburkhardt.com

 

"Mange tak for invitationen til i går aftes. Jeg synes at organisationen, aften programmet, det valgte mødested og det begrænsede antal deltagere, gjorde at alle fik mulighed for at netværke og tale med de andre deltagere. Jeg satte pris på det høje niveau af de andre inviterede og jeg havde muligheden for interessante samtaler og at diskutere emner af fælles interesser med dem. Aftenen og middagen var yderst behagelig og en fornøjelse for alle."

Senior Manager - genforskning
Assicurazioni Generali SpA - Middle East Regional Office
www.generali-middleeast.com

 

"Det var en stor fornøjelse at møde jer og nye branche folk. Emnet var virkelig relevant og frembragte fremragende samtaler. Jeg deltager gerne i fremtidige arrangementer."

Ledende direktør, Globale Medicinale Anliggender, Medical Disease Lead--Solid Tumors
Celgene Corporation
www.celgene.com

 

"Det var en fornøjelse at møde jer og mange tak for invitationen. Det var dejligt at møde ligesindende fra same branche som min egen. Min kontakt information forfindes nederst."

Meddirektør, Globale Medicinale Anliggender
Genzyme Corporation
www.genzyme.com

 

"Det var en fornøjelse at deltage i dette meget interessante møde i denne fantastiske beliggenhed.Præsentationerne var meget informative og jeg havde en masse gode samtaler."

Knowledge Management Advokat
LATHAM & WATKINS LLP
www.lw.com

 

"Tak for invationen til denne GEN middag på Armani Hotel. Jeg fandt aftenen meget nyttig og størelsen på arrangementet gjorde at alle deltagerne fik mødt hinanden."

Leder af Ejendomme & specialiserende forsikringstegning, Personal Lines
Zurich Financial Services, Middle East GI
www.lw.com

 

"Tak for denne opfølgning. Jeg har virkelig nydt at møde jer og de andre deltagere. Det var en god måde at dele og udveksle synspunkter med andre ledere. Både maden og stemningen var fremragende. Jeg ser virkelig frem til at deltagere flere arrangementer i fremtiden. Er deltagelse i disse møder kun med invitation eller kan vi tilmelde os selv ved event kalenderen?"

Direktør, Medicinale Anliggender
Mannkind Corporation
www.mannkindcorp.com

 

"Tak for jeres besked. Det var i sandhed en fornøjelse at møde jer til Porterhouse middagen sidste uge. Min fulde kontakt information forefindes nederst. Jeg nød aftenen og den rigtig godt organiseret og gennemført. Det var et godt mødested til at netværke og fremføringen af produktet var informative og interessant. Længden af arrangementet var passende og hverken for kort eller for langt til hvad der skulle afdækkes. Jeg ser frem til at deltage i fremtidige arrangementer.

Vice President and leder af kliniske operationer
Pearl Therapeutics, Inc.
www.pearltherapeutics.com

 

"Det var en fornøjelse for mig at deltage I denne udsøgte middag. Maden, mødestedet og de involverede mennesker var professionelt. Det er længe siden jeg har haft en aften af så høj kvalitet. Tak."

Almen leder, Livsforsikring
Gargash Insurance
www.gargashinsurance.com

 

"Igen, mange tak for invationen til denne meget informative middag i yderst fremragende omgivelser. Det høje niveau af information omkring søge funktioner har udvidet min holdning til hvad det faktisk er muligt at opnå."

Advokat
DLA Piper UK LLP
www.dlapiper.com

 

"Denne middag var virkelig interessant. Jeg nød virkelig det lille deltager antal."

Told overholdelse
BMW Group
www.bmwgroup.com

 

"Mange tak for at have organiseret dette. Jeg havde nogle virkelig interessante samtaler, og har allerede aftalt et opfølgende møde med en af deltagerne for at diskutere et muligt fremtidigt samarbejde."

Division New Business
Giesecke & Devrient GmbH
www.gi-de.com

 

"Det var en stor fornøjelse at stifte bekendtskab med jer. Tak for jeres invitation og muligheden for at have en spændende aften. Jeg vil også gerne takke jer for den fremragende organisation og Mr. Kummers informative tale. Jeg har også nydt muligheden for at diskutere med andre kollegaer og aftenens emner og forskellige forretnings forbindelser. Kort fortalt var det en behagelig og spændende aften. (…) Jeg ser frem til at møde jer ved næstkommende lejlighed,"

Fachanwältin für Bau- und Architektenrecht
Schultze & Braun GmbH Rechtsanwaltsgesellschaft
www.schubra.de

 

"Jeg er virkelig taknemmelig for at blive inviteret af GEN. Det var en glimrende og brugbar session og jeg ser frem til flere. Jeg har givet mit visit kort til en af jeres kollegaer og min kontakt information forefindes der."

Almen leder – General Sundhed Takaful
Salama Islamic Arab Ins. Co
www.salama.ae

 

"Godt arrangement med stumulerende og underholdende diskussioner. Jeg deltager gerne igen, og vil anebefale det til andre."

Vice President strategi projekter
Infineon Technologies AG
www.infineon.com

 

"Mange tak for at invitere mig til Executive Dinner i Hamburg. Jeg har virkelig nydt aftenen og har haft et par vældigt interessante diskussioner. Især var jeg glad for de små grupper af mennesker fra forskellige brancher bragt sammen af et fælles emne. Jeg ser frem til at deltage i et fremtidigt arrangement."

Leder af ny medie udvikling
Otto Group
www.ottogroup.com

 

"Tak for invitationen og jeres venlige email. Jeg nød middagen og den interessante præsentation og det var rart at møde jer og nogle af mine tidligere kollegaere."

Advokat
KPMG Rechtsanwaltsgesellschaft mbH
www.kpmg-law.de

 

"Tak for en dejlig aften. Jeg har nydt forskelligheden af gruppe medlemmerne som præsenterede deres position og udfordringer. Det var godt at have haft den længere introduction da den gav et brede persketiv på de forskellige sektorere og strategier sammenlignet med den gode, men begrænsede snak ved bordet under den fremragende middag."

Vice President, Firma strategi udvikling
Beiersdorf AG
www.beiersdorf.com

 

"Mange tak for invitationen til denne middag. Det var rigtig godt organiseret og jeg har mødt nogle interessante mennesker. Samspillet med andre ledere på same niveau og med en lignende baggrund gjorde det muligt at udveksle erfaringer og at opnå nogle vigtige impulser for fremtidigt project management.”."

Internationale Urbane Mobilitet Project Direktør
Europcar International
www.europcar.de

 

"Igen tak for denne brugbare og interessante diskussion som jeg fik mulighed for at deltage i. Jeg har nydt ancenniteten og niveauet af alle deltagerne. Desuden var rammerne hos Jacob meget behagelige."

Leder af Operations Management
HSH Nordbank
www.hsh-nordbank.com

 

"Min tilbagemelding er at det var et virkelig godt arrangement, intet agressivt salg, nok tid til at netværk i en rigtig leder gruppe og godt og interessant indhold af præsentationen – det har helt levet op til mine forventninger!"

Head Global Procurement Finance and Control
Nokia Siemens Networks

 

"Jeg vil igen gerne takke jer for denne aften på The Hyatt i Paris. Alting var perfekt: Middagstale projetet var virkelig spændende og vil helt sikkert forbedre de kliniske forsøg i medicinal firmaer, folk var sympatiske, udvekslingerne var berigende, og sidst men ikke mindst, jeres organisation var perfekt: hotellet, fiskeretten, .. jeres velkomst. Dette er lige hvad jeg havde i tankerne, jeg kontakter jer hvis jeg komer I tanke om mere."

Drug Safety Physician
Schering Plough

 

"Det var en fornøjelse at deltage i dette møde, vi havde nogle meget brugbare diskussioner."

Direktør, klinisk udvikling
GlaxoSmithKline
www.gsk.com

 

"Det var en fornøjelse at møde jer, og jeg sætter pris på muligheden for at deltage i denne middag. Platformen for at netværke var meget brugbar og udvekslingerne livlige. Tak."

Senior Vice President, Project & Process Management
Global Brands, adidas Group

 

"Det var en fornøjelse for mig at deltage i Executive Dinner. Organisationen var fantastisk, stemningen var fantastisk, og deltagerne var på det rette niveau. Det var meget interessant at snakke med folk fra andre virksomheder med samme slags problemer og interesser, vi kan har i vores firma inden for klinisk udvikling. Løsningen, som blev forelagt af middags talereren var også meget interessant og værd at undersøge nærmere. Jeg savnede dog rent faktisk at se det arbejde der, og have et første hurtigt kig "in-situ" til dets potentiale og fleksibilitet til at tilpasse det til vores reelle behov."

International Studie Manager
Internal Medicine Therapeutic Division

 

"GEN - The Global Executive Network event var både en fornøjelig aften så vel som en fremragende mulighed for at møde andre højere medarbejdere fra min branche og som jeg havde nogle meget interessante og nyttige diskussioner med. Jeg vil betemt anbefale disse arrangementer til andre ledere, det har virkelig været en god oplevelse."

Mark Day
Executive Director, Simplyhealth Group

 

"Jeg vil bare lige komme med en hurtig email som tak for en interessant og dejlig aften sidste uge. Jeg var faktisk glædeligt overrasket over arrangementet og den store gæstfrihed. Om noget så var diskussions tiden for kort og der var adskillige punkter som jeg siden hen kom i tanke om jeg gerne ville have diskuteret med gruppen, men tiden fløj bare fasted.

Vidersend endelig min taknemmelighed til alle involverede.
Bedste hilsner,”

Pete Hampson
European eCommerce Product Manager, ACE European Group

 

"Mange tak for den opdaterede liste over deltagere. Arrangementet i Zürich overbeviste mig, virkelig god organisation, vidunderlig stemming i Guild Hall med dejlig mad og drikke, nok tid til at netværke og interessant introduktion af deltagerne og korte præsentationer af sponsorere. Et stort tak. Jeg er glad for at have været til stede."

Urs D. Schmid
Manager, motor vehicle business collaborations

 

"For mig var det en gennemført interessant event. Efter min mening var deltager antallet det helt rigtige for at undgå en anonym atmosfære. Der var tilstrækkeligt med mennesker til at udveksle synspunkter med andre deltagere og oplægsholderne. Det kortfattede format af præsentationerne gjorde at det ikke blev kedeligt og de mange aspekter blev forklaret grundigt. Lokaliteten var godt valgt med central beliggenhed og forfriskninger i pausen og den afsluttende middag var yderst behagelig. Jeg vil anbefale jer til andre for, som jeg allerede har nævnt, var I i stand til at tilbyde en kompakt løsning med relevante løsninger til markedet og fordi hele atmosfæren var så behagelig."

Repræsentant for det største europæiske forsikringsfirma

 

"Alt i alt har jeg ny og jeg vil anfale jeres firma som workshop afholder af følgende årsager: Med hensyn til organisationen:

Med hensyn til organisationen:
- Letforståelige strukturerede sekvenser;
- Information om alle praktiske aspekter af emnet;
- Passende længe af præsentatioerne (30 min);
- Ingen overblastning af fakta og datoer;
- Behageligt ”arbejdsmiljø”"
- Sidst, men ikke mindst; en lækker middag.

I form af indhold: I kontrast til andre organisatorere af lignende events bliver jeres workshop deltagere ikke mere forvirrede end de var fra start og sidder ikke tilbage med en million spørgsmål efterfølgende. I stedet får man svar og løsninger og naturligvis kontakt med kompetente partnere hvis man planlægger et specifikt træk."

EDP Manager for elektronik producent

 

"Jeg vil gerne give jer noget feedback om den meget informative workshop om IT løsninger for projekt medarbejdere. Talerne var kompetente og praktisk-orienterede og gav gode synpunkter for emnet uden at der var for meget vægt på produkt koncepterne. Jeg var også i stand til at etablere nogle gode forretnings kontakter. Det tekniske udstyr var også godt og atmosfæren var behagelig. Alt i alt en god workshop."

Harald Pulger
Project Manager, IT Solutions
WINTER AG

 

"Min største kompliment og tak for i går. Det var virkelig et succesfuldt arrangement! Jeres organisation og præsentation var yderst professionelt og de tilstedeværende deltagere var interessante så stor mulighed for fremtidigt netværk. Bedste hilsner fra Schweiz! Venligst,"

Leder Global Partner Program
Representative of an international insurance company

 

"Vedrørende gårdsdagens arrangement: Organisationen var enestående. Helt fra velkomnsten og fortsat overholdelse af tidsplanen ned til gruppe middagen om aftenen. Jeg har lært en masse og det var meget oplysende for mig. Kun den første præsentation forvirrende mig mere end jeg følte mig oplyst. Jeg satte også pris på hvor nemt det var at tale med de andre deltagere. Ved så mange andre arrangementer. Ved så mange andre arragementer er der mange deltagere og i pauserne taler alle i telefon og det er næst umuligt at skabe kontakter. Kort sagt var det en virkelig succesfuld aften.

Jeg gjorde brug af the Executive Pick-up Service. Det var organiseret for eventen og var helt perfekt. Jeg glæder mig til næste gang ."

Helmut Hopper
Global IT Manager

 

"Først og fremmest tak for invationen til Executive Dinner den 16 oktober 2008 in Müchen. Jeg nød virkelig aftenen, organisationen, stedet, den livlige atmosfære, den spændende gæsteliste de korte taler og den første klasses middag. Jeg vil med glæde anbefale jer til andre. Venligst,"

Repræsentant for forsikringsfirma

 

"Tak for jeres invitation til gårsdagens workshop. Gæstetalerne præsenterede ikke bare interesante produkter, men også metoder, målsætning og potentiale for merværdi. Præsentationerne var udførlige og kompetente. I denne sammenhæng var jeg glad for at spørgsmålene som blev præsenteret på forhånd blev diskuteret på udførlig vis. Sidst men ikke mindst bidrog jeres perfekte organisation og præsentationer til et effektivt og professionelt arrangement. Denne type workships er en attraktiv og alternativ måde at skabe et ”buzz” uden kedelige handelsmesser."

Ulrich Neysters
Applications Consultancy / SAP Competence Centre, Development

 

"Jeg nød virkelig arrangementet d. 21 august i Frankfurt af flere årsager. Først og fremmest var det muligt at lære noget om et konprimeret emne og sammenligne flere udbydere. En mere intensiv udveksling var muligt takket være det begrænsede deltagerantal. På samme tid var jeg allerede i stand til at genkende flere basale tilstande. Sidst men ikke mindst bidrog den gode organisation og opmærksomme team til en positiv stemning."

Thomas Kathmeyer

 

"Jeg har virkelig nydt jeres arrangement af følgende årsager:
- Fokus på et enkelt emne;
- Målgruppe undersøgelse om emnet;
- Basale forhold for brug blev klargjort under præsentationer og diskussioner;
- Gruppen af deltagere var lille nok til at det var nemt at skabe kontakter og på længere sigt meget infomative;
- Målrettet udvælgelse af konkurrenter."

IT Manager for en finans gruppe

 

"Tak til jer, jeres team og Mr. Hegi.

Ja, der er mange positve ting at sige: Livlig og non-stop opmærksomhed fra jeres team; Imponerende lokalitet (dets muligheder for brug må udforskes nærmere); velstyrede præsentationer med det helt rette mix af information; Hurtig forbindelse til oplægsholder og deltagere. Fremragende afslutningsprogram (mad osv.) Det er nødvendigt fordeltagere at komme med en masse udholdenhed, men til dette formål er der altid masser af dynamik i lokalet. FREMRAGENDE præsentationer."

Repræsentant for en data-transmission infrastruktur udbyder