The Global Executive NetworkThe Global Executive NetworkThe Global Executive Network


Kenyataan Pelanggan Executive Dinner

"Saya benar-benar kagum dari segi kekananan dan kualiti peserta yang dapat anda kumpulkan sempena majlis makan malam itu. Saya berharap untuk menerima undangan bagi acara akan datang supaya saya dapat mengajak eksekutif lain di syarikat saya untuk mengambil faedah daripada majlis sebegini. Tempat acara itu juga dipilih dengan baik."

Ketua Projek Strategik
AXA Insurance (Gulf) B.S.C. (c)
www.axa-gulf.com

 

"Saya fikir para peserta telah dipilih dengan begitu baik dan mewakili kepelbagaian industri."

Ketua Kumpulan Pengurusan Bakat
OC Oerlikon Management AG
www.oerlikon.com

 

"Terima kasih untuk malam yang menarik itu. Cara yang berkesan untuk membentuk rangkaian, bertukar pengalaman sebenar dan mendapat inspirasi baru daripada dan dengan rakan sejawat."

Pengurus Sumber Manusia
H & M HENNES & MAURITZ SA
www.hm.com

 

"Terima kasih banyak, sungguh seronok bertemu dengan anda kelmarin.Sila dapatkan butiran perhubungan saya di bawah. Terima kasih di atas peluang untuk menyertai acara kelmarin. Selain makanan dan minuman yang lazat, saya benar-benar seronok dengan perbualan berprofil tinggi dengan hadirin lain begitu juga dengan pembentangan yang memberangsangkan daripada penaja acara tersebut yang menawan."

Rakan Niaga
KAYE SCHOLER (Germany) LLP
www.kayescholer.com

 

"Saya seronok melalui malam tersebut – persembahannya sangat menarik manakala perbualan dan perbincangan yang diikuti begitu rancak dan mencabar minda. Saya akan berhubung dengan kenalan baru yang saya kenal untuk meneruskan dialog yang telah anda usahakan .Terima kasih sekali lagi kerana memberi peluang untuk meluangkan masa bersama anda dan kumpulan ini. Makan malamnya sungguh hebat malah hubungan baru yang dibina juga menjadi lebih baik."

Pengarah Kanan Pembangunan Klinikal Kardiovaskular
Daiichi Sankyo Pharma Development
www.dsi.com

 

"Terima kasih sekali lagi untuk acara yang bagus kelmarin: saya telah bertemu dengan beberapa orang yang menarik dan merasa seronok suasana dan layanan anda!"

Naib Presiden Sumber Manusia Korporat: Gerbang Eropah Selatan
Schindler Management Ltd.
www.schindler.com

 

"Ia adalah malam yang hebat di GEN. Ia sebenarnya melangkaui jangkaan saya : hadirin yang berkaliber, kualiti perbincangan dan perbincangan yang membina dan pemudahcaraan dari GEN. Sila libatkan saya dalam mana-mana acara yang sesuai."

Pengurus Besar
American Home Assurance Company
www.chartisinsurance.com

 

"Ia acara yang sangat berjaya dengan peserta yang sangat menarik. Terutamanya kumpulan yang kecil dan terpilih telah membolehkan perbualan yang sangat intensif. Saya menunggu peluang seterusnya untuk menyertainya."

Ketua Audit Korporat
Sky Deutschland AG
www.sky.de

 

"Ia acara yang hebat. Perbincangan tentang implementasi adalah sangat tepat."

Pengarah, Global eBusiness
Chartis
www.chartisinsurance.com

 

"Terima kasih kerana menganjurkan Majlis Makan Malam Eksekutif kelmarin - satu peluang hebat untuk bertemu dan berhubung dengan rakan sejawat yang berdepan cabaran serupa."

Ketua Pengurusan Bakat Korporat
Baloise Group
www.baloise.com

 

"Saya gembira bertemu anda secara peribadi di Majlis Makan Malam, malam tadi. Saya berharap untuk dijemput pada acara yang akan datang. Ia satu sesi yang bermanfaat, peluang yang hebat untuk berkongsi idea, penandaan aras serta rangkaian. Saya begitu seronok malam itu, bertemu dengan orang-orang yang menarik. Tetapan tempat, makanan dan minuman adalah luarbiasa. Terima kasih kerana mempelawa saya. Saya menunggu acara seterusnya dalam tempoh terdekat ini."

Juruaudit Dalaman Kanan
TomTom International BV
www.tomtom.com

 

"Terima kasih di atas peluang menyertai majlis makan malam kelmarin. Perbualan, makanan dan juruucapnya sangat bagus."

Fachanwalt für Bau- und Architektenrecht
Graf von Westphalen, Rechtsanwälte Wirtschaftsprüfer Steuerberater
www.gvw.com

 

"Pertama sekali, saya ingin mengucapkan berbanyak terima kasih di atas jemputan anda. Ia adalah satu peluang yang sangat bagus untuk membina rangkaian."

Pengurus Besar & SEO
Assicurazioni Generali SpA - Middle East Regional Office
www.generali-middleeast.com

 

"Terima kasih sekali lagi untuk malam yang menyeronokkan dan berinformasi di Hyatt Park. Saya seronok berinteraksi dengan kakitangan dan tetamu anda dan telah membuat hubungan dengan beberapa kenalan yang sangat menarik. Maklum balas saya: Diatur dengan sangat bagus, lokasi pertemuan yang sangat baik. Saya suka dengan cara setiap tetamu diperkenalkan oleh penganjur kepada para peserta semasa majlis Koktel. Tag nama tidaklah lagi “mengikut fesyen” ia telah memudahkan interaksi."

Pengarah Urusan, Global HR Business Partner, Legal & Compliance
UBS AG
www.ubs.com

 

"Ia satu acara yang sangat bagus dan membentuk beberapa perhubungan yang baik. Saya banyak belajar daripadanya dan berharap dapat menghadiri beberapa acara lagi di masa akan datang. Jika saya boleh memberi sebarang bantuan, sila hubungi saya."

Naib Presiden Kanan, Ketua Hal Ehwal Peraturan Global
Bayer HealthCare
www.bayer.com

 

"Pertemuan yang hebat. Terima kasih banyak kerana menjemput saya."

Pengarah Urusan
Novartis Pharmaceuticals Corporation
www.novartis.com

 

"Terima kasih banyak di atas perjumpaan yang sungguh menarik ini! Saya pasti akan menyertai lagi acara-acara GEN pada masa hadapan!"

Pengawal Kanan, Perancangan Perniagaan Kewangan Perubatan
F. Hoffmann – La Roche Ltd.
www.roche.com

 

"Berbanyak terima kasih banyak di atas e-mel anda dan sila dapatkan lampiran butiran perhubungan saya yang lengkap di bawah. Ia sesuatu yang menggembirakan dapat bertemu dengan anda dan rakan-rakan yang lain pada petang Selasa di restoran Hugo. Saya dapati ianya sangat menarik dan hidangannya lazat. Terima kasih banyak di atas jemputan anda. Sudah tentu, ia adalah sesuatu yang hebat jika saya berpeluang untuk hadir sekali lagi di dalam perjumpaan yang seterusnya."

Peguam
BEITEN BURKHARDT, Rechtsanwaltsgesellschaft mbH
www.beitenburkhardt.com

 

"Terima kasih banyak di atas jemputan malam kelmarin. Pada pandangan saya, pertubuhan ini, program petangnya, jenis lokasi yang dipilih dan bilangan peserta yang terhad telah membolehkan setiap individu membina rangkaian dan berinteraksi dengan para hadirin yang lain. Saya menghargai tahap dan kemahiran semua eksekutif lain yang dijemput dan saya berpeluang untuk berhibur dengan perbualan yang menarik dan berbincang tentang topik yang saling diminati. Selain menguntungkan, suasana malam dan makan malamnya pula begitu hebat dan menyeronokkan bagi semua yang hadir."

Pengurus Kanan - Reinsurance
Assicurazioni Generali SpA - Middle East Regional Office
www.generali-middleeast.com

 

"Ia satu keistimewaan yang berbeza apabila dapat bertemu anda dan rakan-rakan industri yang baru. Topik perbualannya begitu relevan dan mencetuskan perbualan yang hebat. Jangan lupakan saya untuk majlis makan malam yang akan datang."

Pengarah Eksekutif, Hal Ehwal Perubatan Global, Penyakit Perubatan Utama--Tumor Pepejal
Celgene Corporation
www.celgene.com

 

"Terima kasih banyak di atas kejayaan penganjuran Majlis Makan Malam Eksekutif. Ia satu persembahan yang menarik dan dihadiri para peserta yang relevan. Saya berharap fail pengenalan saya adalah maklumat yang mencukupi untuk anda."

Ketua Pegawai Eksekutif - Wilayah Nordic
aCROnordic A/S
www.ecronacunova.com

 

"Saya juga seronok dapat bertemu dengan kamu dan dan terima kasih banyak kerana menjemput saya. Ia hebat kerana dapat berinteraksi dengan orang-orang yang berfikiran sama dalam bidang yang sama dengan saya. Butiran perhubungan penuh perniagaan saya adalah seperti di bawah."

Pengarah Bersekutu, Hal Ehwal Perubatan Global
Genzyme Corporation
www.genzyme.com

 

"Ia adalah satu keseronokan untuk menghadiri pertemuan yang begitu menarik di satu lokasi yang hebat. Pembentangannya sangat bemaklumat dan saya memiliki banyak perbualan yang bagus."

Peguam Pengurusan Pengetahuan
LATHAM & WATKINS LLP
www.lw.com

 

"Terima kasih di atas pelawaan menghadiri majlis makan malam GEN di Hotel Armani. Saya dapati ia petang yang begitu bermakna dan saiz acara telah memastikan semua hadirin dapat bertemu di antara satu dengan yang lain."

Ketua Hartanah & Pengkhususan Penaja Jaminan, Talian Peribadi
Zurich Financial Services, Middle East GI
www.lw.com

 

"Seronok dapat bertemu anda, para Penyampai dan para eksekutif. Persembahan makan malam memberi gambaran yang baik dan saya akan cuba menyelidik jika kami menggunakan penyelesaian tersebut atau yang serupa. Perangkaiannya cemerlang. Terima kasih untuk acara yang sangat hebat."

Peneraju Perniagaan Teknologi Negara
Pfizer Danmark
www.pfizer.dk

 

"Terima kasih atas tindakan susulan anda. Saya amat gembira dapat bertemu anda dan hadirin yang lain. Ia sesuatu yang hebat untuk berkongsi dan bertukar-tukar perspektif tentang pelbagai topik dengan pimpinan yang lain. Hidangannya hebat dan begitu juga suasananya. Saya sudah pasti akan menunggu untuk menghadiri lebih banyak acara sebegini pada masa akan datang. Adakah pertemuan ini hanya melalui jemputan sahaja atau bolehkah kami mendaftar diri mengikut kalendar acara?"

Director, Medical Affairs
Mannkind Corporation
www.mannkindcorp.com

 

"Terima kasih untuk mesej anda. Sungguh, ia amat seronok untuk bertemu anda di majlis makan malam di Porterhouse minggu lepas. Sila lihat maklumat perhubungan penuh saya di bawah. Pada saya, majlis itu bukan sahaja menyeronokkan malah telah diatur dan dilaksanakan begitu baik. Ia lokasi yang hebat untuk membina rangkaian dan saya dapati penonjolan produknya sebagai bermaklumat dan sangat menarik. Saya juga mendapati durasi acaranya turut sesuai dan tidak terlalu panjang atau terlalu pendek untuk tujuannya. Saya berharap dapat menyertai acara yang lain di masa yang akan datang."

Naib Presiden dan Ketua Operasi Klinikal
Pearl Therapeutics, Inc.
www.pearltherapeutics.com

 

"Saya benar-benara seronok menghadiri perjumpaan majlis makan malam yang terbaik ini. Makanan, tempat serta mereka yang terlibat adalah begitu prihatin dan professional; sudah lama saya tidak mempunyai masa yang berkualiti seumpama ini. Terima Kasih."

Pengurus Besar, Hayat & Pelaburan
Gargash Insurance
www.gargashinsurance.com

 

"Saya sukakan makan malamnya dan akan berhubung dengan beberapa orang yang saya temui melalui LinkedIn. Lokasinya dipilih dengan baik dan makanannya sangat lazat. Jikalau pertemuan sebegitu dianjurkan lagi di Copenhagen, saya pasti akan mempertimbangkan untuk menyertainya."

International Clinical Trial Manager
Ferring Pharmaceuticals A/S
www.ferring.com

 

"Terima kasih banyak sekali lagi di atas jemputan ke majlis makan malam ini yang sangat bermaklumat ini, di lokasi yang betul-betul hebat. Maklumat tentang fungsi carian terkini telah meluaskan pandangan saya tentang apa yang sebenarnya boleh dicapai."

Peguam
DLA Piper UK LLP
www.dlapiper.com

 

"Makan malam eksekutif itu sangat menarik; Saya seronok dengan kumpulan kecil peserta."

Pematuhan Kastam
BMW Group
www.bmwgroup.com

 

"Terima kasih banyak kerana menganjurkan acara ini. Saya melakukan beberapa perbualan yang sangat menarik dan dengan seorang peserta, saya merancang satu mesyuarat susulan bagi membincangkan peluang-peluang yang mungkin wujud untuk satu kerjasama."

Bahagian Perniagaan Baru
Giesecke & Devrient GmbH
www.gi-de.com

 

"Saya berbesar hati dapat mengenali anda.Terima kasih atas jemputan dan kemungkinan untuk meluangkan masa malam yang sangat menarik. Saya juga ingin berterima kasih di atas penyusunan cemerlang dan ucapan bermaklumat Encik Kummer.Saya turut menghargai peluang untuk berbincang dengan rakan-rakan lain mengenai tajuk pada petang ini dan hal-hal organisasi yang berbeza. Secara ringkasnya ia adalah malam yang sangat hebat dan menarik. [...] Saya berharap untuk bertemu anda di masa akan datang dan secara berkekalan."

Fachanwältin für Bau- und Architektenrecht
Schultze & Braun GmbH Rechtsanwaltsgesellschaft
www.schubra.de

 

"Saya berterima kasih kepada anda semua di GEN kerana menjemput saya. Ianya satu sesi yang indah dan berguna dan saya menanti yang seterusnya. Saya telah memberikan sekeping kad lawatan saya kepada salah seorang rakan sekerja anda dan butiran perhubungan saya boleh diperolehi daripadanya."

Pengurus Besar - Takaful Kesihatan & Am
Salama Islamic Arab Ins. Co
www.salama.ae

 

"Acara yang bagus dengan perbincangan yang merangsang dan menghiburkan. Saya akan menghadirinya lagi dan mengesyorkan kepada orang lain."

Naib Presiden Projek-Projek Strategik
Infineon Technologies AG
www.infineon.com

 

"Berbanyak terima kasih kerana menjemput saya ke Majlis Makan Malam Eksekutif di Hamburg. Saya begitu banyak menikmati petang tersebut kerana saya berpeluang melakukan beberapa perbincangan yang begitu menarik. Khususnya, saya sukakan suasana kumpulan kecil orang-orang dari pelbagai industri yang dihubungkan dengan topik bersama. Berharap untuk menghadiri satu lagi acara di masa akan datang."

Ketua Pembangunan Korporat Media Baru
Otto Group
www.ottogroup.com

 

"Terima kasih banyak atas emputan dan e-mel anda. Saya sangat gembira menikmati makan malam dan pembentangan yang menarik serta berasa seronok untuk bertemu anda serta beberapa bekas rakan sekerja saya."

Peguam
KPMG Rechtsanwaltsgesellschaft mbH
www.kpmg-law.de

 

"Terima kasih untuk malam yang hebat itu. Saya begitu seronok dengan kepelbagaian ahli-ahli kumpulan yang memperkenalkan peranan dan cabaran jangka pendek mereka.Saya rasa adalah bagus jika fasa pengenalan dapat diadakan dengan lebih panjang kerana ia akan memberikan pandangan yang lebih luas tentang sektor-sektor yang berbeza dan pemikiran ahli-ahli strategi berbanding perundingan yang baik tetapi terbatas kepada orang di kiri dan kanan meja semasa berlangsungnya makan malam yang hebat itu."

Naib Presiden, Pembangunan Strategi Korporat & Pelaksanaan
Beiersdorf AG
www.beiersdorf.com

 

"Terima kasih banyak atas jemputan ke majlis makan malam tersebut. Ia diatur begitu bagus dan saya telah bertemu dengan orang-orang yang sangat menarik. Pertukaran dengan eksekutif peringkat atasan lain yang mempunyai latar belakang yang sama telah menawarkan kemungkinan-kemungkinan untuk bertukar-tukar pengalaman dan memperolehi dorongan-dorongan yang berharga untuk pengurusan projek masa depan."

Pengarah Projek Mobiliti Bandar Antarabangsa
Europcar International
www.europcar.de

 

"Terima kasih sekali lagi di atas perbincangan yang menarik dan berhasil,yang saya telah diberi peluang untuk menyertainya.Saya sangat seronok dengan tahap pengurusan dan kekananan kesemua peserta. Sebagai tambahan, rangka kerja di Jacob sangat menyenangkan."

Ketua Pengurusan Operasi
HSH Nordbank
www.hsh-nordbank.com

 

"Maklum balas saya, ia adalah acara yang sangat bagus, tiada jualan agresif, masa yang cukup untuk membina rangkaian dalam kumpulan eksekutif sebenar dan kandungan pembentangan yang baik lagi menarik - ia benar-benar memenuhi jangkaan saya!"

Ketua Perolehan Pembiayaan dan Kawalan Global
Nokia Siemens Networks

 

"Saya ingin berterima kasih sekali lagi untuk malam di Hyatt, Paris. Segala-galanya adalah sempurna: Projek Makan Malam Jurucakap ini sangat menarik dan ia sudah pasti akan memperbaiki prosedur percubaan klinikal dalam syarikat-syarikat farmaseutikal, para hadirinnya sangat mesra, pertukaran idea yang memperkayakan ... dan akhir sekali, organisasi anda adalah sempurna: dari segi hotel, hidangan ikan, .. sambutan. Inilah apa yang wujud di fikiran saya secara spontan sekarang, saya akan memaklumkan anda jika ada lagi yang lain."

Pakar Perubatan Keselamatan Dadah
Schering Plough

 

"Seronok menghadiri pertemuan itu, kami memperolehi perbincangan yang berhasil."

Pengarah, Pembangunan Klinikal
GlaxoSmithKline
www.gsk.com

 

"Seronok dapat bertemu dengan anda dan saya menghargai peluang untuk menyertai majlis makan malam eksekutif tersebut.Platform perangkaian eksekutif ini sangat berguna dan pertukarannya rancak. Terima kasih."

Naib Presiden Kanan, Pengurusan Projek & Proses
Global Brands, adidas Group

 

"Saya seronok menghadiri Majlis Makan Malam Eksekutif. Organisasinya hebat, suasananya bagus dan tetamu adalah mereka yang di kedudukan yang betul. Sungguh menarik dapat bercakap dengan orang-orang dari syarikat-syarikat lain tentang isu-isu dan minat yang sama, yang boleh kami lakukan di peringkat pembangunan klinikal syarikat kami. Penyelesaian yang dibentangkan oleh penceramah makan malam itu juga begitu menarik dan berbaloi untuk diteliti. Saya bagaimanapun terlepas untuk melihat bagaimana iaberfungsi, dan mendapat pandangan pantas "in-situ" untuk potensi dan fleksibilitinya untuk disesuaikan dengan keperluan sebenar kami."

Pengurus Pengajian Antarabangsa
Internal Medicine Therapeutic Division

 

"Acara GEN – The Global Executive Network adalah malam yang paling menyeronokkan selain peluang yang tidak ternilai untuk bertemu dengan ahli-ahli lain kanan industri saya, yang mana sebahagian perbincangan berguna dan menarik diadakan. Saya sudah pasti mengesyorkan majli-majlis ini kepada para Eksekutif yang lain kerana ia suatu pengalaman menyeluruh yang berbaloi dan menyeronokkan."

Mark Day
Pengarah Eksekutif, Simplyhealth Group

 

"Saya hanya mahu menyampaikan satu e-mel ringkas untuk berterima kasih kepada anda dan pasukan anda untuk malam yang sangat menarik dan menyeronokkan minggu lepas. Malah, saya agak terkejut dengan acara dan layanan yang begitu baik. Jika ada yang lain, cuma masa perbincangan itu terlalu ringkas dan terdapat beberapa perkara yang berlaku kepada saya sejak dari itu yang mendorong saya untuk mendengar apa-apa berita dari kumpulan berkenaan, tetapi masa berlalu begitu sahaja."

Sila slmpaikan ucapan terima kasih saya kepada semua yang terlibat.
Salam hormat,

Pete Hampson
European eCommerce Product Manager, ACE European Group

 

"Terima kasih banyak untuk senarai terkini ringkasan peserta. Acara di Zürich meyakinkan saya: pengorganisasian yang baik, suasana yang indah di Guild Hall, dengan makanan dan minuman yang terbaik, masa untuk membina jaringan, dan sesi pengenalan peserta yang menarik serta persembahan pendek oleh penaja. Terima kasih banyak. Saya gembira dapat berada di sana."

Urs D. Schmid
Pengurus, kerjasama perniagaan kenderaan motor

 

"Bagi saya, secara menyeluruh ia adalah acara yang menarik. Pada pendapat saya, jumlah peserta adalah begitu sesuai bagi mengelakkan suasana yang saling tidak kenal mengenal. Terdapat peluang yang mencukupi untuk bertukar pandangan dengan para peserta lain dan para pembentang. Format pembentangan yang padat telah menghalang mereka dari menjadi bosan, dan banyak aspek subjek dijelaskan secukupnya. Tempatnya dipilih dengan baik, ia terletak betul-betul di tengah, dan hidangan ringan semasa rehat dan makan malam penutup menjadikan acara itu begitu menyenangkan.

Saya akan mencadangkan anda pada orang lain kerana, seperti yang saya sebutkan, anda mampu menawarkan satu pemandangan padat aspek utama sesuatu subjek dan penyelesaian berkaitan yang terdapat di pasaran, dan kerana suasana yang sangat menyenangkan ."

Wakil syarikat insurans Eropah yang terbesar

 

"Secara keseluruhan, saya sangat seronok dengan acara tersebut dan saya akan mengesyorkan syarikat anda sebagai penganjur bengkel pada bila-bila masa, atas sebab-sebab ini:

Dari segi pengorganisasian:
- Mudah difahami, turutan berstruktur;
- Maklumat mengenai hampir semua aspek subjek;
- Tempoh masa yang sesuai dengan pembentangan (30 minit);
- Tiada kandungan melampau berkaitan fakta dan tarikh;
- "Persekitaran kerja" yang baik
- Akhir sekali: makan malam yang lazat.

Dari segi kandungan: Ia berbeza dengan acara-acara pihak penganjur yang lain, di bengkel anda para peserta tidak terkeliru seperti sebelumnya dan tidak memiliki satu juta soalan baru di kepalanya. Sebaliknya, dia mendapat jawapan dan penyelesaian, dan sudah tentu, dia berhubung dengan rakan-rakan yang kompeten jika dia merancang satu langkah tertentu."

Pengurus EDP bagi sebuah pengeluar elektronik

 

"Saya ingin memberi anda beberapa maklum balas tentang bengkel yang begitu bermaklumat tentang Penyelesaian TM untuk Pengurus Projek. Para penceramahnya sangat mahir dan berorientasikan amalan, dan memberi daya penglihatan baik pada subjek, tanpa penekanan berlebih-lebihan kepada konsep-konsep produk. Saya juga dapat membuat beberapa hubungan perniagaan yang sangat baik. Peralatan teknikalnya adalah sangat bagus, dan persekitarannya adalah menyenangkan. Secara keseluruhan, ia bengkel yang bagus."

Harald Pulger
Pengurus Projek, IT Solutions
WINTER AG

 

"Terimalah pujian seikhlasnya dan terima kasih saya kepada anda untuk petang semalam. Ia benar-benar adalah satu acara yang sangat berjaya!Organisasi anda dan pembentangan adalah sangat profesional, dan peserta yang hadir adalah menarik, jadi rangkaian masa depan akan menjadi bagus. Salam mesra dari Switzerland! Yang ikhlas,"

Ketua Program Bersekutu Global
Wakil syarikat insurans antarabangsa

 

"Merujuk peristiwa semalam: Organisasi cemerlang. Bermula dari sambutan alu-aluan dan diteruskan dengan kepatuhan pada jadual yang membawa kepada majlis makan malam kumpulan pada waktu petang, ia adalah satu acara yang berjaya. Saya banyak belajar, dan ia memberi gambaran yang jelas kepada saya. Hanya pembentangan pertama mengelirukan saya bukannya menyedarkan saya.

Saya juga menghargai betapa mudahnya untuk berbincang dengan peserta-peserta lain. Di acara-acara anjuran pihak lain, terlalu ramai peserta menyertainya dan pada waktu rehat pula, semua orang asyik bercakap di telefon bimbit masing-masing dan... ia membuatkan hubungan sesama peserta menjadi sesuatu yang mustahil. Secara ringkas: ia satu acara yang sangat berjaya.

Saya turut menggunakan Perkhidmatan Pick-up Eksekutif. Ia disediakan untuk acara tersebut, dan ia sempurna. Saya akan menanti acara yang berikutnya."

Helmut Hopper
Pengurus Global IT

 

"Pertama sekali, terima kasih sekali lagi di atas jemputan ke Majlis Makan Malam Eksekutif pada 16 Oktober 2008 di Munich. Saya sangat menikmati petang tersebut, dari pengorganisasian, lokasi, suasana yang meriah, senarai tetamu yang menarik, dan ucapan yang ringkas, sehinggalah ke majlis makan malam bertaraf kelas pertama. Saya berasa gembira untuk mengesyorkan konsep anda kepada orang lain. Yang ikhlas,"

Wakil syarikat insurans

 

"Terima kasih di atas jemputan anda untuk ke bengkel semalam. Ceramah yang disampaikan tetamu bukan sahaja mengenai produk yang menarik tetapi juga kaedah, penetapan matlamat, dan potensi bernilai-tambah, dan pembentangan yang komprehensif dan cekap. Dalam hal ini, saya gembira kerana soalan-soalan yang dikemukakan dengan lebih awal telah dibincangkan dengan mendalam. Akhir sekali, organisasi dan pembentangan anda yang sempurna telah telah menyumbang kepada acara ini yang efisyen, profesional. Bengkel sebegini adalah satu cara alternatif yang menarik bagi mewujudkan "buzz" tanpa kehadiran di pameran perdagangan yang memenatkan."

Ulrich Neysters
Pembangunan, Perundingan Aplikasi / Pusat Kecekapan SAP

 

"Saya sangat seronok dengan acara pada 21 Ogos 2007 di Frankfurt, untuk beberapa sebab. Satu perkara, ia membolehkan saya belajar tentang sesuatu subjek dalam format yang padat dan membandingkan pelbagai pembekal, setidak-tidaknya secara anggaran. Lebih banyak potensi pertukaran intensif, terima kasih kepada senarai terhad peserta. Pada masa yang sama, saya sudah mampu untuk mengenal syarat asas sendiri. Akhir sekali, organisasi yang baik dan pasukan yang prihatin telah menyumbang kepada suasana yang positif."

Thomas Kathmeyer

 

"Saya begitu seronok dengan acara, untuk sebab-sebab yang berikut:
- Tumpuan di satu topik;
- Tinjauan pembekal disasarkan pada topic;
- Syarat-syarat asas untuk penggunaan telah dijelaskan menerusi pembentangan dan perbincangan;
- Kumpulan peserta adalah cukup kecil untuk membuat hubungan mudah dan dalam jangka masa panjang, ia sangat bermaklumat;
- Pemilihan persaingan yang disasarkan."

Pengurus TM bagi sebuah kumpulan kewangan

 

"Terima kasih kepada anda, pasukan anda, dan Mr. Hegi.

Ya, terdapat banyak perkara yang positif untuk diperkatakan: Perhatian rancak yang tanpa henti daripada pasukan anda; lokasi yang mengagumkan (kemungkinan penggunaan ini hendaklah diteroka); Pembentangan yang berpadanan dengan campuran maklumat yang tepat; Hubungan pantas dengan pembentang dan peserta; Program penutup berkelas pertama (makan, dll.) Para peserta perlulah memiliki stamina, tetapi untuk tujuan tersebut dinamik sentiasa mencukupi di dalam dewan. Penyampaian handal."

Wakil kepada sebuah pembekal infrastruktur penghantaran data