The Global Executive NetworkThe Global Executive NetworkThe Global Executive Network


Kundereferanser Executive Dinner

"Jeg var virkelig imponert av ansienniteten og kvaliteten på menneskene dere kunne samle til denne middagen. Jeg ser frem til å motta en invitasjon til et fremtidig arrangement så andre ledere fra mitt selskap også kan nyte godt av dette. Lokaliteten var også fremragende."

Leder av strategi prosjekter
AXA Insurance (Gulf) B.S.C. (c)
www.axa-gulf.com

 

"Takk for en interessant kveld. Det var en effektiv måte for nettverksbygging, utveksle erfaringer og få ny inspirasjon fra likesinnede."

Human Resource Manager
H & M HENNES & MAURITZ SA
www.hm.com

 

"Mange takk, det var en fornøyelse å møte dere i går. Vennligst finn min kontaktinformasjon nedenfor. Takk for denne muligheten til å delta på gårsdagens arrangement. Utover den gode maten og drikke har jeg virkelig likt høy profilerte samtaler med de andre deltakerne og den stimulerende presentasjonen fra den sjarmerende sponsoren av dette arrangementet."

Partner
KAYE SCHOLER (Germany) LLP
www.kayescholer.com

 

"Jeg har virkelig hygget meg denne kvelden – presentasjonene var virkelig interessante og de påfølgende samtaler og diskusjoner var livlige og tankevekkende. Jeg vil kontakte mine nye kontakter for å fortsette de samtaler dere har igangsatt. Igjen takk for denne muligheten for å tilbringe tid med dere og gruppen. Middagen var vidunderlig og de nye kontaktene som jeg har fått er enda bedre."

Senior leder for kardiovaskulær klinisk utvikling
Daiichi Sankyo Pharma Development
www.dsi.com

 

"Det var en fantastisk kveld hos GEN. Det har oversteget mine forventninger – deltakerne, og kvaliteten på de konstruktive diskusjonene og fasilitetene fra GEN. Vær vennlig å inkluder meg på fremtidige arrangementer."

Daglig leder
American Home Assurance Company
www.chartisinsurance.com

 

"Det var et virkelig suksessfullt arrangement med spennende deltakere. Den lille utvalgte sirkelen av deltakere tillot for noen veldig intensive diskusjoner. Jeg ser frem til neste mulighet for å delta igjen."

Sjef for konsernrevisjon
Sky Deutschland AG
www.sky.de

 

"Det var et flott arrangement. Diskusjonen om implementering av sosiale nettverk var meget passende."

Direktør, Global eBusiness
Chartis
www.chartisinsurance.com

 

"Det var en fornøyelse for meg å møte dere til middagen i går. Jeg ser frem til å bli invitert til et annet arrangement igjen snart. Det var en nyttig sesjon, en god mulighet for å utveksle idéer, benchmarking og nettverksbygging. Jeg har virkelig likt kvelden og møtt interessante personer. Lokaliteten, maten og drikken var super. Takk for invitasjonen. Jeg ser frem til å delta igjen i den nærmeste fremtid."

Senior intern revisor
TomTom International BV
www.tomtom.com

 

"Takk for muligheten for å delta på gårsdagens arrangement. Samtalene, maten og talerne var virkelig gode."

Fachanwalt für Bau- und Architektenrecht
Graf von Westphalen, Rechtsanwälte Wirtschaftsprüfer Steuerberater
www.gvw.com

 

"Først og fremst vil jeg gjerne takke dere for deres vennlige invitasjon. Det var en virkelig god nettverksbygging mulighet."

Daglig leder & SEO
Assicurazioni Generali SpA - Middle East Regional Office
www.generali-middleeast.com

 

"Det var et veldig godt arrangement og jeg har fått noen gode kontakter. Jeg har lært en masse og håper jeg kan delta på fremtidige arrangementer. Hvis jeg kan være til noe hjelp så kontakt med meg."

Senior Vice President, Head of Global Regulatory Affairs
Bayer HealthCare
www.bayer.com

 

"Fremragende samling. Takk for invitasjonen."

Managing Director
Novartis Pharmaceuticals Corporation
www.novartis.com

 

"Thanks a lot for the very interesting meeting! Will definitely try to participate at future GEN events!"

Senior Controller, Finance Medicines Business Planning
F. Hoffmann – La Roche Ltd.
www.roche.com

 

"Mange takk for deres e-post, min kontaktinformasjon fins nedenfor. Det var en stor fornøyelse å møte dere og mange kollegaer tirsdag kveld på Hugo’s restaurant. Jeg fant det veldig interessant og utsøkt. Mange takk for invitasjonen. Det vil være flott hvis jeg får sjansen til å delta på neste møte også."

Advokat
BEITEN BURKHARDT, Rechtsanwaltsgesellschaft mbH
www.beitenburkhardt.com

 

"Mange takk for invitasjonen til i går kveld. Jeg synes at organisasjonen, programmet, det valgte møtestedet og det begrensende antall deltakere, gjorde at alle fikk mulighet for nettverksbygging og snakke med de andre deltakerne. Jeg satte pris på det høye nivået til de andre inviterte og jeg hadde muligheten for interessante samtaler og diskutere temaer av felles interesse med dem. Kvelden og middagen var meget behagelig og en fornøyelse for alle."

Senior Manager - gjenforsikring
Assicurazioni Generali SpA - Middle East Regional Office
www.generali-middleeast.com

 

"Det var en stor fornøyelse å møte dere og nye bransjekollegaer. Temaet var virkelig relevant og frembrakte fremragende samtaler. Jeg deltar gjerne på fremtidige arrangementer."

Administrerende direktør, Global Medical Affairs, Medical Disease Lead--Solid Tumors
Celgene Corporation
www.celgene.com

 

"Det var en fornøyelse å møte dere og mange takk for invitasjonen. Det var flott å møte likesinnede fra samme bransje som min egen. Min kontaktinformasjon fins nedenfor."

Associate Director, Global Medical Affairs
Genzyme Corporation
www.genzyme.com

 

"Det var en fornøyelse å delta i dette meget interessante møte på denne fantastiske beliggenheten. Presentasjonene var meget informative og jeg hadde en masse gode samtaler."

Knowledge Management Advokat
LATHAM & WATKINS LLP
www.lw.com

 

"Takk for invitasjonen til GEN middagen på Armani Hotel. Jeg fant kvelden meget nyttig og størrelsen på arrangementet gjorde at alle deltakerne fikk møte hverandre."

Sjef for Property & Specialties Underwriting, Personal Lines
Zurich Financial Services, Middle East GI
www.lw.com

 

"Takk for denne oppfølgning. Jeg har virkelig likt å møte dere og de andre deltakerne. Det var en god måte å dele og utveksle synspunkter med andre ledere. Både maten og stemningen var fremragende. Jeg ser virkelig frem til å delta flere arrangementer i fremtiden. Er deltakelse i disse møtene kun med invitasjon eller kan vi melde oss selv på arrangementskalenderen?"

Direktør, Medical Affairs
Mannkind Corporation
www.mannkindcorp.com

 

"Takk for deres beskjed. Det var virkelig en fornøyelse å møte dere til Porterhouse middagen forrige uke. Hele min kontaktinformasjon fins nedenfor. Jeg nøt kvelden og den var godt organisert og gjennomført. Det var et godt møtested til nettverksbygging og fremføringen av produktet var informative og interessant. Lengden på arrangementet var passende og hverken for kort eller for langt til det som ble dekket Jeg ser frem til å delta på fremtidige arrangementer.

Vice President and Head of Clinical Operations
Pearl Therapeutics, Inc.
www.pearltherapeutics.com

 

"Det var en fornøyelse for meg å delta på en slik utsøkt middag. Maten, møtestedet og de involverte var profesjonelle. Det er lenge siden jeg har hatt en slik kvalitetstid. Takk."

Daglig leder, Livsforsikring
Gargash Insurance
www.gargashinsurance.com

 

"Igjen, tusen takk for invitasjonen til denne meget informative middagen i flotte omgivelser. Informasjonen omkring søkefunksjoner har utvidet min holdning til hva det faktisk er mulig å oppnå."

Advokat
DLA Piper UK LLP
www.dlapiper.com

 

"Denne middagen var virkelig interessant. Jeg likte virkelig det lille antallet deltakere."

Customs Compliance
BMW Group
www.bmwgroup.com

 

"Tusen takk for at dere organiserte dette. Jeg hadde noen virkelig interessante samtaler, og har allerede avtalt et oppfølgende møte med en av deltakerne for å diskutere et mulig fremtidig samarbeid."

Division New Business
Giesecke & Devrient GmbH
www.gi-de.com

 

"Det var en stor fornøyelse å stifte bekjentskap med dere. Takk for deres invitasjon og muligheten for å hatt en spennende kveld. Jeg vil også gjerne takke dere for den fremragende organisasjonen og Mr. Kummers informative tale. Jeg setter også pris på muligheten for å diskutere med andre kollegaer om kveldens tema og forskjellige forretningsanliggende. Kort fortalt var det en behagelig og spennende kveld. (…) Jeg ser frem til å møte dere ved neste anledning,"

Fachanwältin für Bau- und Architektenrecht
Schultze & Braun GmbH Rechtsanwaltsgesellschaft
www.schubra.de

 

"Jeg er virkelig takknemlig for å bli invitert av GEN. Det var en glimrende og nyttig sesjon og jeg ser frem til flere. Jeg har gitt mitt visittkort til en av deres kollegaer og min kontaktinformasjon fins der."

Daglig leder - General & Health Takaful
Salama Islamic Arab Ins. Co
www.salama.ae

 

"Godt arrangement med stimulerende og underholdende diskusjoner. Jeg deltar gjerne igjen, og vil anbefale det til andre."

Vice President strategiprosjekter
Infineon Technologies AG
www.infineon.com

 

"Tusen takk for at dere inviterte meg til Executive Dinner i Hamburg. Jeg nøt kvelden og har hatt et par veldig interessante diskusjoner. Især var jeg glad for de små gruppene av mennesker fra forskjellige industrier som ble knyttet sammen av et felles tema. Jeg ser frem til å delta på et fremtidig arrangement."

Head of Corporate Development New Media
Otto Group
www.ottogroup.com

 

"Takk for invitasjonen og dere hyggelige e-post. Jeg nøt middagen og den interessante presentasjonen og det var flott å møte dere og noen av mine tidligere kollegaer."

Advokat
KPMG Rechtsanwaltsgesellschaft mbH
www.kpmg-law.de

 

"Takk for en flott kveld. Jeg har hatt gleder av forskjelligheten av gruppemedlemmer som presenterte deres posisjon og utfordringer. Det var godt å ha hatt den lengre introduksjonsfasen da den gav et bredt perspektiv på de forskjellige sektorene og strategier sammenlignet med den gode, men begrensende samtalen ved bordet under den utmerkede middagen."

Vice President, Corporate Strategy Development & Implementation
Beiersdorf AG
www.beiersdorf.com

 

"Tusen takk for invitasjonen til denne middagen. Det var veldig godt organisert og jeg har møtt noen interessante mennesker. Samspillet med andre ledere på same nivå og med en lignende bakgrunn gjorde det mulig å utveksle erfaringer og å oppnå noen viktige impulser for fremtidig prosjektledelse."

International Urban Mobility Project Director
Europcar International
www.europcar.de

 

"Igjen takk for de nyttige og interessante diskusjonene som jeg fikk mulighet for å delta i. Jeg har hatt nytte av ansienniteten og nivået av alle deltakerne. Dessuten var rammene hos Jacob meget behagelige."

Sjef for Operations Management
HSH Nordbank
www.hsh-nordbank.com

 

"Min tilbakemelding er at det var et virkelig godt arrangement, ingen aggressive salg, nok tid til nettverksbygging i en ekte ledergruppe og godt og interessant innhold på presentasjonene – det har levd opp til mine forventninger!"

Head Global Procurement Finance and Control
Nokia Siemens Networks

 

"Jeg vil igjen gjerne takke dere for denne kvelden på The Hyatt i Paris. Alt var perfekt: Middagstale prosjektet var virkelig spennende og vil helt sikkert forbedre de kliniske forsøkene i farmasøytiske selskaper, folk var sympatiske, utvekslingene var berikende, og sist men ikke minst, deres organisering var perfekt: hotellet, fiskeretten, .. deres velkomst. Dette er hva jeg har i tankene nå, jeg kontakter dere hvis jeg kommer på mer."

Drug Safety Physician
Schering Plough

 

"Det var en fornøyelse å delta på dette møtet, vi hadde noen meget nyttige diskusjoner."

Direktør, klinisk utvikling
GlaxoSmithKline
www.gsk.com

 

"Det var en fornøyelse å møte dere, og jeg setter pris på muligheten for å delta på denne middagen. Plattformen for nettverksbygging var meget nyttig og utvekslingene livlige. Takk."

Senior Vice President, Project & Process Management
Global Brands, adidas Group

 

"Det var en fornøyelse for meg å delta på Executive Dinner. Organiseringen var fantastisk, stemningen var fantastisk, og deltakerne var på det rette nivå. Det var meget interessant å snakke med folk fra andre virksomheter med samme type problemer og interesser som vi kan har i vårt selskap innenfor klinisk utvikling. Løsningen, som ble presentert av middagstaleren var også meget interessant og verdt å undersøke nærmere. Jeg savnet dog faktisk å se det arbeide der, og ha et første hurtig titt "in-situ" på dets potensiale og fleksibilitet til å tilpasse det til våre reelle behov."

International Study Manager
Internal Medicine Therapeutic Division

 

"GEN - The Global Executive Network event var både en fornøyelig kveld så vel som en fremragende mulighet for å møte andre senior medarbeidere fra min bransje og som jeg hadde noen meget interessante og nyttige diskusjoner med. Jeg vil anbefale disse arrangementene til andre ledere, det har virkelig vært en god opplevelse."

Mark Day
Executive Director, Simplyhealth Group

 

"Jeg vil bare komme med en hurtig e-post som takk for en interessant og herlig kveld sist uke. Jeg var faktisk gledelig overrasket over arrangementet og den store gjestfriheten. Om noen så var diskusjonstiden for kort og der var adskillige punkter som jeg siden kom på som jeg gjerne ville ha diskutert med gruppen, men tiden bare fløy forbi.”
Videresend min takknemlighet til alle involverte.
Beste hilsener,

Pete Hampson
European eCommerce Product Manager, ACE European Group

 

"Tusen takk for den oppdaterte liste over deltagere. Arrangementet i Zürich overbeviste meg, virkelig god organisering, vidunderlig stemming i Guild Hall med deilig mat og drikke, nok tid til nettverksbygging og interessant introduksjon av deltagerne og korte presentasjoner av sponsorene. En stor takk. Jeg er glad for å ha vært til stede."

Urs D. Schmid
Manager, motor vehicle business collaborations

 

"For meg var det et gjennomført interessant arrangement. Etter min mening var deltakerantallet passende for å unngå en anonym atmosfære. Det var tilstrekkelig med mennesker til å utveksle synspunkter med andre deltakere og foredragsholderne. Det kortfattede formatet med presentasjoner gjorde at det ikke ble kjedelig og de mange aspektene ble forklaret grundig. Lokalet var godt valgt med sentral beliggenhet og forfriskninger i pausen og den avsluttende middag var svært behagelig. Jeg vil anbefale dere til andre for, som jeg allerede har nevnt, var dere i stand til å tilby en kompakt løsning med relevante løsninger til markedet og fordi hele atmosfæren var så behagelig."

Representant for det største europeiske forsikringsselskapet

 

"Alt i alt har jeg hygget meg og jeg vil anbefale deres selskap som workshop organisator av følgende grunner:

Med hensyn til organiseringen:
- Lettforståelige strukturerte sekvenser;
- Informasjon om alle praktiske aspekter av temaet;
- Passe lenge på presentasjonene (30 min);
- Ingen overbelastning med fakta og datoer;
- Behagelig ”arbeidsmiljø”
- Sist, men ikke minst; en utmerket middag.

I form av innhold: I kontrast til andre organisatorer av lignende arrangement ble deres workshop deltakere ikke mer forvirret end de var fra start og sitter ikke tilbake med en million spørsmål etterpå. I stedet får man svar og løsninger og naturligvis kontakt med kompetente partnere hvis man planlegger et spesifikt trekk."

EDP Manager for elektronikk produsent

 

"Jeg vil gjerne gi de noe feedback om den meget informative workshop om IT løsninger for prosjektledere. Talerne var kompetente og praktisk-orienterte og gav gode synpunkter på temaet uten at det var for mye vekt på produktkonseptene. Jeg fikk også i mulighet til å etablere noen gode forretningskontakter. Det tekniske utstyr var også godt og atmosfæren var behagelig. Alt i alt en god workshop."

Harald Pulger
Project Manager, IT Solutions
WINTER AG

 

"Mine oppriktige komplimenter og takk for i går. Det var virkelig et suksessfullt arrangement! Deres organisasjon og presentasjon var meget profesjonelt og de tilstedeværende deltakerne var interessante så stor mulighet for fremtidig nettverksbygging. Beste hilsener fra Schweiz!"

Head Global Associate Program
Representative of an international insurance company

 

"Vedrørende gårsdagens arrangement: Organiseringen var enestående. Helt fra velkomsten og fortsatte med overholdelse av tidsplanen ned til gruppemiddagen om kvelden. Jeg har lært en masse og det var meget opplysende for meg. Kun den første presentasjonen forvirret meg mer enn jeg følte meg opplyst. Jeg satte også pris på hvor lett det var å snakke med de andre deltakerne. På så mange andre arrangementer er det mange deltakere og i pausene snakker alle i telefon og det er nesten umulig å etablere kontakter. Kort sagt var det en virkelig suksessfull kveld.
Jeg brukte the Executive Pick-up Service. Det var organisert for arrangementet og var helt perfekt. Jeg gleder meg til neste gang."

Helmut Hopper
Global IT Manager

 

"Først og fremst takk for invitasjonen til Executive Dinner den 16 oktober 2008 in München. Jeg nøt virkelig kvelden, organiseringen, stedet, den livlige atmosfæren, den spennende gjestelisten, og de korte talene og den førsteklasses middag. Jeg vil med glede anbefale dere til andre. Vennlig hilsen,"

Representant for forsikringsselskap

 

"Takk for deres invitasjon til gårsdagens workshop. Gjestetalerne presenterte ikke bare interessante produkter, men også metoder, målsetning og potensiale for merverdi. Presentasjonene var utførlige og kompetente. I denne sammenheng var jeg glad for at spørsmålene som ble presentert på forhånd ble diskutert på eksplisitt. Sist men ikke minst bidro dere perfekte organisering og presentasjoner til et effektivt og profesjonelt arrangement. Denne type workshops er en attraktiv og alternativ måte å skape et ”buzz” uten kjedelige handelsmesser."

Ulrich Neysters
Applications Consultancy / SAP Competence Centre, Development

 

"Jeg likte virkelig arrangementet den 21.august i Frankfurt av flere grunner. Først og fremst var det mulig å lære noe om et tema i komprimert form og sammenligne flere leverandører. En mer intensiv utveksling var mulig takket være det begrensede antallet deltakere. På samme tid var jeg allerede i stand til å gjenkjenne flere basale forhold selv. Sist men ikke minst bidrog den gode organiseringen og oppmerksomme team til en positiv stemning."

Thomas Kathmeyer

 

"Jeg har virkelig likt deres arrangement av følgende årsaker:
- Fokus på et enkelt tema;
- Målgruppe undersøkelse om temaet;
- Basale forhold for bruk ble klargjort under presentasjoner og diskusjoner;
- Gruppen av deltakere var liten nok til at det var lett å skape kontakter og på lengre sikt meget informative;
- Målrettet utvelgelse av konkurrenter."

IT Manager for en finansgruppe

 

"Takk til deg, deres team og Mr. Hegi.

Ja, det er mange positive ting å si: Livlig og non-stop oppmerksomhet fra deres team; Imponerende lokalitet (dets muligheter for bruk må utforskes nærmere); velstyrte presentasjoner med en helt rett miks av informasjon; rask kontakt med foredragsholdere og deltakere. Fremragende avslutningsprogram (måltid osv.) Det er nødvendig for deltakerne å komme med en masse utholdenhet, men til dette formål er det alltid masse av dynamikk i lokalet. UTMERKEDE presentasjoner."

Representant for en data-transmission infrastruktur tilbyder