The Global Executive NetworkThe Global Executive NetworkThe Global Executive Network


Δηλώσεις Πελατών Executive Dinner

"Εντυπωσιάσθηκα από το υψηλό επίπεδο των ανθρώπων που καταφέρατε να συγκεντρώσετε σε αυτό το δείπνο. Προσμένω στην επόμενη πρόσκληση σε μία μελλοντική εκδήλωση ώστε άλλα στελέχη της εταιρείας μου να μπορέσουν να αξιοποιήσουν μία τέτοια διοργάνωση. Η επιλογή του χώρου ήταν εξαιρετική."

Head of Strategic Projects
AXA Insurance (Gulf) B.S.C. (c)
www.axa-gulf.com

 

"Ευχαριστώ για την ενδιαφέρουσα εκδήλωση. Αποτελεσματικός τρόπος δικτύωσης, ανταλλαγή εμπειριών και πηγή έμπνευσης."

Human Resource Manager
H & M HENNES & MAURITZ SA
www.hm.com

 

"Ευχαριστώ παρά πολύ, ήταν μεγάλη μου χαρά που σας γνώρισα εχθές. Σας αποστέλλω τα στοιχεία επικοινωνίας μου. Ευχαριστώ για την ευκαιρία να συμμετάσχω στη χθεσινή εκδήλωση. Πέραν από το εξαιρετικό φαγητό και ποτό ευχαριστήθηκα τις συζητήσεις υψηλού επιπέδου με τις λοιπούς συμμετέχοντες καθώς και την ενδιαφέρουσα παρουσίαση που πραγματοποίησε ο χορηγός της εκδήλωσης."

Partner
KAYE SCHOLER (Germany) LLP
www.kayescholer.com

 

"Πέρασα πάρα πολύ καλά - οι παρουσιάσεις ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρουσες και οι συζητήσεις που ακολούθησαν ήταν ζωηρές και ουσιώδεις. Έχω ήδη επικοινωνήσει με τις νέες μου επαφές που γνώρισα χάρη στον διάλογο που ξεκινήσατε. Ευχαριστώ και πάλι για την ευκαιρία που δώσατε. Το γεύμα ήταν καλό και οι νέες σχέσεις που απέκτησα ακόμα καλύτερες."

Senior Director Cardiovascular Clinical Development
Daiichi Sankyo Pharma Development
www.dsi.com

 

"Το βράδυ στην GEN ήταν φανταστικό. Ξεπέρασε τις προσδοκίες μου: το επίπεδο των συμμετεχόντων και των συζητήσεων ήταν υψηλό και ο διάλογος ήταν εποικοδομητικός χάρη στον συντονισμό της GEN. Παρακαλώ όπως συμπεριληφθώ σε σχετικές μελλοντικές εκδηλώσεις."

General Manager
American Home Assurance Company
www.chartisinsurance.com

 

"Ήταν με μια πολύ επιτυχημένη εκδήλωση με εξαιρετικούς συμμετέχοντες. Ο περιορισμένος αριθμός ατόμων επέτρεπε την έντονη και δυναμική συζήτηση. Προσμένω στην επόμενη ευκαιρία να συμμετάσχω."

Head of Corporate Audit
Sky Deutschland AG
www.sky.de

 

"Ήταν φοβερή εκδήλωση. Η συζήτηση που αφορούσε στην εφαρμογή της κοινωνικής δικτύωσης ήταν ιδιαίτερα καλή."

Director, Global eBusiness
Chartis
www.chartisinsurance.com

 

"Χάρηκα πολύ για τη γνωριμία στο δείπνο εχθές το βράδυ. Προσμένω στην επόμενη πρόσκληση. Ήταν πολύτιμη διοργάνωση, μια φοβερή ευκαιρία για ανταλλαγή ιδεών και δικτύωση. Ευχαριστήθηκα τη βραδιά και τις νέες μου γνωριμίες. Ο χώρος, το φαγητό και τα ποτά ήταν πολύ καλά. Ευχαριστώ για την πρόσκληση. Αναμένω την επόμενη μου συμμετοχή."

Senior Internal Auditor
TomTom International BV
www.tomtom.com

 

"Ευχαριστώ για την ευκαιρία να συμμετάσχω στο χθεσινό δείπνο. Η συζήτηση, το φαγητό και ο ομιλητής ήταν καλά."

Fachanwalt für Bau- und Architektenrecht
Graf von Westphalen, Rechtsanwälte Wirtschaftsprüfer Steuerberater
www.gvw.com

 

"Καταρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω για την ευγενική σας πρόσκληση. Αποτέλεσε εξαιρετική ευκαιρία δικτύωσης."

General Manager & SEO
Assicurazioni Generali SpA - Middle East Regional Office
www.generali-middleeast.com

 

"Ήταν μια πολύ καλή εκδήλωση και πραγματοποίησα πολλές επαφές. Έμαθα πολλά και ελπίζω να συμμετάσχω σε μελλοντικές εκδηλώσεις. Εάν μπορώ να συνδράμω ενημερώστε με."

Senior Vice President, Head of Global Regulatory Affairs
Bayer HealthCare
www.bayer.com

 

"Εξαιρετική συγκέντρωση. Ευχαριστώ για την πρόσκληση."

Managing Director
Novartis Pharmaceuticals Corporation
www.novartis.com

 

"Ευχαριστώ πόλη για το ηλεκτρονικό σας μήνυμα. Παρακαλώ βρείτε συνημμένα τα στοιχεία επικοινωνίας μου. Ήταν μεγάλη μου χαρά να σας γνωρίσω καθώς και του λοιπούς συναδέλφους την Τρίτη βράδυ στο εστιατόριο "Hugo". Είχαμε ενδιαφέρουσες συζητήσεις και το φαγητό ήταν εξαιρετικό. Ευχαριστώ για την πρόσκληση. Θα ήθελα πάρα πολύ να συμμετάσχω σε μελλοντική συνάντηση."

Lawyer
BEITEN BURKHARDT, Rechtsanwaltsgesellschaft mbH
www.beitenburkhardt.com

 

"Ευχαριστώ για την χθεσινή πρόσκληση. Κατά την άποψη μου, το πρόγραμμα, η οργάνωση, ο χώρος και ο περιορισμένος αριθμός των καλεσμένων επέτρεψε την αλληλεπίδραση και δικτύωση μεταξύ των συμμετεχόντων. Εκτίμησα το επίπεδο και τις ικανότητες των λοιπών στελεχών ενώ είχα τη δυνατότητα πραγματοποίησης πολλαπλών συζητήσεων για θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος. Η βραδιά ήταν εξίσου παραγωγική όσο ήταν απολαυστική για όλους τους συμμετέχοντες."

Senior Manager - Reinsurance
Assicurazioni Generali SpA - Middle East Regional Office
www.generali-middleeast.com

 

"Ήταν τιμή μου που σας γνώρισα καθώς και του λοιπούς συναδέλφους. Το θέμα ήταν επίκαιρο και προκάλεσε ουσιώδης συζητήσεις. Παρακαλώ να με έχετε υπόψη σε μελλοντικές εκδηλώσεις."

Executive Director, Global Medical Affairs, Medical Disease Lead--Solid Tumors
Celgene Corporation
www.celgene.com

 

"Χάρηκα πολύ για την γνωριμία και ευχαριστώ για την πρόσκληση. Ήταν πολύ καλή ευκαιρία δικτύωσης με άτομα που δραστηριοποιούνται στον ίδιο τομέα με εμένα. Τα στοιχεία επικοινωνίας μου είναι στη διάθεσή σας."

Associate Director, Global Medical Affairs
Genzyme Corporation
www.genzyme.com

 

"Ήταν μεγάλη μου χαρά που συμμετείχα σε αυτήν την ενδιαφέρουσα συνάντηση στον εξαιρετικό αυτό χώρο. Η παρουσίαση ήταν ενημερωτική και συμμετείχα σε πολλές ενδιαφέρουσες συζητήσεις."

Knowledge Management Lawyer
LATHAM & WATKINS LLP
www.lw.com

 

"Ευχαριστώ για την πρόσκληση στο γεύμα της GEN στο Ξενοδοχείο Armani. Θεωρώ ότι ήταν μια πολύ χρήσιμη εκδήλωση που λόγω του μεγέθους της, όλοι οι συμμετέχοντες μπορούσαν να γνωριστούν μεταξύ τους."

Head of Property & Specialties Underwriting, Personal Lines
Zurich Financial Services, Middle East GI

 

"Ευχαριστώ για την επικοινωνία. Ευχαριστήθηκα την εκδήλωση και την αλληλεπίδραση με τους συμμετέχοντες. Ανταλλάξαμε απόψεις σε διάφορα θέματα με υψηλά στελέχη. Το φαγητό και η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική. Προσμένω στην επόμενη εκδήλωση στο μέλλον. Η συμμετοχή στις εκδηλώσεις εξασφαλίζεται μόνο με πρόσκληση ή μπορούμε να γραφτούμε απευθείας."

Director, Medical Affairs
Mannkind Corporation
www.mannkindcorp.com

 

"Ευχαριστώ για το μήνυμά σας. Πράγματι, ήταν χαρά μου που σας γνώρισα τις προάλλες στο γεύμα στο Porterhouse. Παρακαλώ δείτε τα συνημμένα στοιχεία επικοινωνίας μου. Η εκδήλωση ήταν πολύ καλά οργανωμένη. Ήταν πολύ ευχάριστο περιβάλλον για δικτύωση και το επιλεγμένο προϊόν ήταν πολύ ενδιαφέρον και ενημερωτικό. Επίσης, θεωρώ ότι η διάρκεια της εκδήλωσης ήταν κατάλληλη. Προσμένω στην επόμενη ευκαιρία να συμμετάσχω στο μέλλον."

Vice President and Head of Clinical Operations
Pearl Therapeutics, Inc.
www.pearltherapeutics.com

 

"Ήταν χαρά μου να συμμετάσχω σε μια τόσο εκλεκτή συνάντηση. Το φαγητό, ο χώρος και οι διοργανωτές ήταν εξαιρετικοί. Έχω καιρό να περάσω τόσο καλά. Ευχαριστώ."

General Manager, Life & Investment
Gargash Insurance
www.gargashinsurance.com

 

"Ευχαριστώ και πάλι για την πρόσκληση σε αυτό το ενημερωτικό γεύμα σε έναν τόσο κάλο χώρο. Οι παρουσίαση σχετικά με την τελευταία λέξη στις λειτουργίες αναζήτησης μου άνοιξε τους ορίζοντες."

Lawyer
DLA Piper UK LLP
www.dlapiper.com

 

"Το επίσημο γεύμα ήταν πολύ ενδιαφέρον. Ευχαριστήθηκα τον περιορισμένο κύκλο συμμετεχόντων."

Customs Compliance
BMW Group
www.bmwgroup.com

 

"Ευχαριστώ πολύ που διοργανώσατε αυτήν την εκδήλωση. Είχα πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Έχω ήδη κανονίσει σχετική συνάντηση με έναν που γνώρισα εκεί, να συζητήσουμε δυνατότητες συνεργασίας."

Division New Business
Giesecke & Devrient GmbH
www.gi-de.com

 

"Χάρηκα για την γνωριμία. Ευχαριστώ για την πρόσκληση και για την ευκαιρία. Θα ήθελα, επίσης, να σας ευχαριστήσω για την εξαιρετική διοργάνωση και την πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία του κ. Kummer. Εκτίμησα, επιπλέον, την ευκαιρία να συζητήσω με άλλους συναδέλφους σχετικά με το θέμα της βραδιάς καθώς και για όνο οργανωτικά θέματα. Εν ολίγοις, ήταν μια ευχάριστη και ενδιαφέρουσα βραδιά. [...] Προσμένω να συναντηθούμε εκ νέου στην επόμενη εκδήλωση."

Fachanwältin für Bau- und Architektenrecht
Schultze & Braun GmbH Rechtsanwaltsgesellschaft
www.schubra.de

 

"Είμαι ευγνώμων σε όλους εσάς στην GEN για την πρόσκληση. Ήταν μια εξαιρετική και πολύτιμη εκδήλωση και προσμένω στην επόμενη. Έδωσα μια carte visite σε ένα συνάδελφό σας που περιλαμβάνει τα στοιχεία επικοινωνίας μου."

General Manager - General & Health Takaful
Salama Islamic Arab Ins. Co
www.salama.ae

 

"Καλή δεξίωση με εμπνευσμένες και ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Θα συμμετείχα και πάλι και το προτείνω ανεπιφύλακτα."

Vice President Strategic Projects
Infineon Technologies AG
www.infineon.com

 

"Ευχαριστώ για την πρόσκληση στο επίσημο γεύμα στο Αμβούργο. Ευχαριστήθηκα την βραδιά καθώς συμμετείχα σε πολλές συζητήσεις. Συγκεκριμένα, μου άρεσε ο περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων από διάφορους τομείς που συνδέονται από ένα θέμα. Προσμένω στην συμμετοχή μου στην επόμενη δεξίωση."

Head of Corporate Development New Media
Otto Group
www.ottogroup.com

 

"Ευχαριστώ για την πρόσκληση και το ηλεκτρονικό σας μήνυμα. Ευχαριστήθηκα το γεύμα και την ενδιαφέρουσα παρουσίαση και χάρηκα για γνώρισα εσάς και είδα ορισμένους παλαιούς συναδέλφους μου."

Lawyer
KPMG Rechtsanwaltsgesellschaft mbH
www.kpmg-law.de

 

"Ευχαριστώ για την υπεροχή βραδιά. Ευχαριστήθηκα την ποικιλία των καλεσμένων και τις παρουσιάσεις τους σχετικά με τον ρόλο τους και τις μεσοπρόθεσμες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν. Θεωρώ ότι η εισαγωγή ήταν κατάλληλη και προσέφερε το πλαίσιο για περαιτέρω συζήτηση σχετικά με τους σχετικούς τομείς και στρατηγικές. Ευχαριστήθηκα, επίσης, τις περιορισμένες συζητήσεις με τους συνδαιτυμόνες μου κατά τη διάρκεια του εξαιρετικού γεύματος."

Vice President, Corporate Strategy Development & Implementation
Beiersdorf AG
www.beiersdorf.com

 

"Ευχαριστώ πάρα πολύ για την πρόσκληση στο γεύμα. Ήταν πολύ καλά οργανωμένο και γνώρισα ενδιαφέροντα άτομα. Η ανταλλαγή απόψεων με άλλοι υψηλά στελέχη επιχειρήσεων με παρόμοιες εμπειρίες προσέφερε τη δυνατότητα αλληλεπίδρασης και συλλογής πολύτιμων πληροφοριών για μελλοντική διοίκηση προγραμμάτων."

International Urban Mobility Project Director
Europcar International
www.europcar.de

 

"Ευχαριστώ και πάλι για την ευκαιρία συμμετοχής σε γόνιμες και ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Το επίπεδο των συμμετεχόντων ήταν ιδιαίτερα υψηλό. Επιπλέον, ο χώρος στο Jacob ήταν ευχάριστος."

Head of Operations Management
HSH Nordbank
www.hsh-nordbank.com

 

"Η άποψη μου: ήταν μια εξαίρετη εκδήλωση, χωρίς πιεστική προώθηση, με αρκετό χρόνο για δικτύωση σε πραγματική ομάδα υψηλών διοικητικών στελεχών. Το περιεχόμενο της παρουσίασης ήταν εξίσου καλό. Ξεπέρασε τις προσδοκίες μου!"

Head Global Procurement Finance and Control
Nokia Siemens Networks

 

"Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω εκ νέου για αυτήν τη βραδιά στο Hyatt των Παρισίων. Όλα ήταν τέλεια: το έργο του ομιλητή της βραδιάς ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρον και αναμφίβολα θα βελτίωση τις διαδικασίες κλινικού ελέγχου σε φαρμακευτικές εταιρείες. Οι άνθρωποι ήταν καταπληκτικοί, οι ανταλλαγές πολύτιμες...και, τέλος, η οργάνωση ήταν τέλεια: το Ξενοδοχείο, το ψάρι,...το καλωσόρισμά σας. Αυτά έχω στα νου μου τώρα. Εαν έχω κάτι άλλο θα σας ενημερώσω."

Drug Safety Physician
Schering Plough

 

"Ήτανε μεγάλη μου χαρά να συμμετάσχω στη συνάντηση. Είχαμε πολυ παραγωγικές συζητήσεις."

Director, Clinical Development
GlaxoSmithKline
www.gsk.com

 

"Χάρηκα για τη γνωριμία και είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία να συμμετάσχω στο επίσημο γεύμα. Η πλατφόρμα δικτύωσης ήταν πολύ χρήσιμη και η ανταλλαγή απόψεων ζωντανή. Ευχαριστώ."

Senior Vice President, Project & Process Management
Global Brands, adidas Group

 

"Ήταν χαρά μου να συμμετάσχω στο επίσημο γεύμα. Η διοργάνωση ήταν φανταστική, η ατμόσφαιρα άψογη και οι συμμετέχοντες υψηλού επιπέδου. Οι συζητήσεις με στελέχη άλλων εταιρειών με παρόμοια θέματα και ενδιαφέροντα ήταν πολύ παραγωγικές. Η λύση που προτάθηκε από τον ομιλητή ήταν αξιολογεί και άξιζε να διερευνηθεί περαιτέρω. Παρόλα αυτά δεν την είδα να εφαρμόζεται στην πράξη και άρα δεν γνωρίζω κατά πόσο μπορεί να προσαρμοσθεί στις πραγματικές ανάγκες."

International Study Manager
Internal Medicine Therapeutic Division

 

"Η εκδήλωση της GEN - The Global Executive Network ήταν μια διασκεδαστική βραδιά και μια πολύτιμη ευκαιρία να γνωρίσω υψηλά στελέχη στον ίδιο τομέα με εμένα με τους οποίους είχα πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Θα προτείνω τη συμμετοχή σε αυτές τις εκδηλώσεις σε αλλά στελέχη επιχειρήσεων καθώς αποτελούν αξιόλογες και χρήσιμες εμπειρίες."

Mark Day
Executive Director, Simplyhealth Group

 

"Ήθελα απλώς να σας γράψω ένα μήνυμα να σας ευχαριστήσω για την ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική βραδιά την προηγούμενη εβδομάδα. Εξεπλάγην ευχάριστα από την εξαιρετική οργάνωση της εκδήλωσης. Μακάρι να είχαμε περισσότερο καιρό να συζητήσουμε διότι είχα διάφορες ιδέες πάνω στις οποίες θα ήθελα να είχε τοποθετηθεί η ομάδα. Παρακαλώ πολύ διαβιβάστε τις ευχαριστίες μου σε όλη την ομάδα."

Pete Hampson
European eCommerce Product Manager, ACE European Group

 

"Ευχαριστώ πολύ για την ανανεωμένη λίστα των σημειωμάτων των συμμετεχόντων. Η εκδήλωση στη Ζυρίχη με έπεισε: πολύ καλή οργάνωση, εξαιρετική ατμόσφαιρα στο Guild Hall, με καλό φαγητό και ποτά, αρκετό χρόνο για δικτύωση και ενδιαφέρουσες εισαγωγές των συμμετεχόντων και σύντομες παρουσιάσεις των χορηγών. Ένα μεγάλο ευχαριστώ. Χαίρομαι που μπόρεσα να παραβρεθώ."

Urs D. Schmid
Manager, motor vehicle business collaborations

 

"Θεωρώ ότι ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση. Κατά την άποψή μου, ο αριθμός των συμμετεχόντων ήταν ο πλέον κατάλληλος. Υπήρχαν πολλαπλές ευκαιρίες ανταλλαγής απόψεων μεταξύ των συμμετεχόντων και των παρουσιαστών. Οι παρουσιάσεις ήταν σύντομες και διόλου βαρετές, αλλά τα θέματα τεκμηριώθηκαν επαρκώς. Ο χώρος ήταν καλά επιλεγμένος, κοντά στο κέντρο, και τα ποτά στο διάλειμμα, καθώς και το τελικό γεύμα ήταν εξαιρετικά. Θα προτείνω και σε άλλου να συμμετάσχουν καθώς, όπως ανέφερα, παρουσιάζετε σύντομα και αποτελεσματικά βασικά στοιχεία ενός θέματος και σχετικές λύσεις που προσφέρονται στην αγορά σε μία εξαιρετική ατμόσφαιρα."

Representative of the largest European insurance company

 

"Σε γενικές γραμμές, ευχαριστήθηκα την εκδήλωση πάρα πολύ και θα συνιστούσα την εταιρεία σας ανεπιφύλακτα. Σχετικά με την οργάνωση:
- εμπέδωση των θεμάτων και καλή δόμηση
- Πληροφορίες για όλο το φάσμα του θέματος
- Σύντομες παρουσιάσεις (30 λεπτά)
- Όχι υπερβολική εξειδίκευση
- Ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον
- Νόστιμο γεύμα

Σχετικά με την ουσία: σε σχέση με εκδηλώσεις άλλων οργανωτών, στην δικιά σας οι συμμετέχοντες δεν είναι πιο μπερδεμένοι απ’ ότι ήταν πριν και δεν έχει χιλιάδες νέες ερωτήσεις στο νου. Αντιθέτως, έχει απαντήσεις και λύσεις και, βεβαίως, επαφές με ικανούς εταίρους εάν σκοπεύει να κάνει κάποια κίνηση. "

EDP Manager of an electronics producer

 

"Θα ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με την ενημερωτική εκδήλωση για λύσεις πληροφορικής και τεχνολογίας (IT) για διευθυντές προγραμμάτων. Οι ομιλητές ήταν αξιόλογοι και έμπειροι, προσέφεραν μία καλή παρουσίαση του θέματος χωρίς να δίνουν υπερβολική έμφαση στα προϊόντα. Κατάφερα, επίσης, να δικτυωθώ. Ο τεχνικός εξοπλισμός ήταν καλός και η ατμόσφαιρα ευχάριστη. Γενικά, μία πολύ καλή εκδήλωση."

Harald Pulger
Project Manager, IT Solutions
WINTER AG

 

"Τα συγχαρητήριά μου για τη χθεσινή εκδήλωση. Ήταν πολύ πετυχημένη. Η οργάνωσή σας και η παρουσίαση ήταν άκρως επαγγελματική και οι συμμετέχοντες είχαν όλοι ενδιαφέρον, οπότε η μελλοντική δικτύωση θα είναι καλή. Χαιρετισμούς από την Ελβετία. Με τιμή,"

Head Global Associate Program
Representative of an international insurance company

 

"Σχετικά με τη χθεσινή εκδήλωση: η διοργάνωση Ήταν εξαιρετική. Το καλωσόρισμα και η τήρηση της ημερήσιας διάταξης καθώς και το ίδιο το γεύμα ήταν επιτυχημένα. Έμαθα πολλά καθ' όλη τη διάρκεια. Παρόλα αυτά μπερδεύτηκα λίγο από την αρχική παρουσίαση. Ενθουσιάστηκα, επίσης, από το πόσο εύκολο ήταν η συζήτηση με τους λοιπούς συμμετέχοντες - σε κάτι άλλες εκδηλώσεις υπάρχει υπερβολική συμμετοχή και κατά τη διάρκεια του διαλείμματος όλοι είναι στα κινητά τους...άρα είναι σχεδόν αδύνατο να δικτυωθεί κανείς. Εν ολίγοις, ήταν μια πολύ επιτυχημένη εκδήλωση. Αξιοποίησαν και την υπηρεσία μεταφοράς που οργανώθηκε ειδικά για την εκδήλωση. Προσμένω στην επόμενη συνάντηση."

Helmut Hopper
Global IT Manager

 

"Ευχαριστώ και πάλι για την πρόσκληση στο επίσημο γεύμα στις 16 Οκτωβρίου 2008 στο Μόναχο. Ευχαριστήθηκα την βραδιά, την οργάνωση, την τοποθεσίας, τη ζωντανή ατμόσφαιρα, την ενδιαφέρουσα λίστα προσκεκλημένων, την ομιλία καθώς και το φαγητό που ήταν πρώτης τάξεως. Θα προτείνω και σε άλλους να συμμετάσχουν. Με τιμή,"

Representative of an insurance company

 

"Ευχαριστώ για την πρόσκληση στη χθεσινή εκδήλωση. Οι ομιλητές παρουσίασαν ενδιαφέροντα προϊόντα και τρόπους τοποθέτησης στόχων και εξασφάλισης προστιθέμενης αξίας. Χαίρομαι που απαντήθηκαν οι ερωτήσεις που είχαν δοθεί εκ των προτέρων. Τέλος, η τέλεια οργάνωση και παρουσίασή σας συνέβαλε στην αποτελεσματικότητα της εκδήλωσης. Τέτοιου είδους εκδηλώσεις προσφέρουν έναν εναλλακτικό τρόπο προβολής από την συμμετοχή σε κουραστικές εμπορικές εκθέσεις."

Ulrich Neysters
Applications Consultancy / SAP Competence Centre, Development

 

"Ευχαριστήθηκα την εκδήλωση στις 29 Αυγούστου 2007 στη Φραγκφούρτη για πολλούς λόγους. Καταρχάς, έμαθα για το υπό συζήτηση θέμα γρήγορα και να συγκρίνω με διάφορους προμηθευτές σε γενικές γραμμές. Η έντονη αλληλεπίδραση ήταν δυνατή λόγω της περιοσμένης λίστας συμμετεχόντων. Παράλληλα, μπόρεσα να αναγνώρισαν βασικές προϋποθέσεις από μόνος μου. Τέλος, η καλή διοργάνωση και η επαγγελματική ομάδα συνέβαλε στη θετική ατμόσφαιρα."

Thomas Kathmeyer

 

"Ευχαριστήθηκα ιδιαίτερα την εκδήλωσή σας για τους εξής λόγους:
- εστίαση σε ένα μόνο θέμα
- στοχευμένη ανάλυση προμηθευτών
- βασικές προϋποθέσεις χρήσης ξεκαθαρίστηκαν από τους παρουσιαστές και τις συζητήσεις
- ο αριθμός των συμμετεχόντων ήταν ο πλέον κατάλληλος για την δικτύωση και την ενημέρωσή μας
- στοχευμένη επιλογή ανταγωνισμού."

IT Manager of a financial group

 

"Ευχαριστώ εσάς και την ομάδα σας κ. Hegi. Πράγματι, υπάρχουν πολλά θετικά που μπορώ να πω: ζωντανή αδιάλειπτη περιποίηση από την ομάδα σας, εξαιρετικός χώρος (αυτή η χρήση πρέπει να ανακαλυφθεί), ομαλές παρουσιάσεις με το σωστό επίπεδο πληροφόρησης, γρήγορες διασυνδέσεις με τους παρουσιαστές και συμμετέχοντες, πρώτης τάξεως φαγητό κ.λπ. Οι συμμετέχοντες πρέπει να έρθουν με αντοχές αλλά για αυτόν τον σκοπό υπάρχει πάντα δυναμισμός στον διάδρομο. Εξαιρετικές παρουσιάσεις."

Representative of a data-transmission infrastructure provider