The Global Executive NetworkThe Global Executive NetworkThe Global Executive Network


Consiliului Profesional Executive Dinner

Atribuțiile Consiliului Profesional

Consiliul Profesional al GEN- Rețeaua Globală de Executivi monitorizează calitatea profesională a evenimentelor. Obiectivele principale sunt de a rafina conținutul, subiectele și să recunoască noile tendințe în stadiile lor timpurii, astfel încât acestea să poată fi dezvoltate rapid în Evenimente. Acest lucru înseamnă că evenimentele organizate de GEN - Rețeaua Globală de Executivi sunt întotdeauna extrem de relevante pentru piață.

Consiliul Profesional a fost înființat în octombrie 2006. Acesta este compus din manageri din diferite industrii, care prezidează Evenimentele și subiectele acestora pornind de la punctele lor de vedere individuale. GEN - Rețeaua Globală de Executivi beneficiază de mulți ani de experiență a membrilor Consiliului Profesional în ceea ce privește Evenimentele dintr-o mare varietate de industrii și de concentrare a acestui know-how. Reuniunile periodice și conferințele telefonice suplimentare asigură o colaborare eficientă, rapidă, și direcționată.

Membrii Consiliului Profesional


Philippe Perrodin
Philippe Perrodin
"Când am fost abordat să mă alătur grupului GEN - Rețeaua Globală Executivă, imediat am reacționat pozitiv pentru posibilitatea oferită de a face schimb de opinii cu colegii de afaceri, de referință, și de contribuție. Ca membru activ aștept cu nerăbdare să extindem conceptul."

Andreas Schneider
Andreas Schneider
"Optimizarea continuă necesită o organizație bine structurată, cu un spațiu pentru dezvoltarea de noi soluții. Susțin ideea acestui forum privind prezentarea de noi soluții și tendințe în industrie și de personal cu analize concludente în discuții și rețele, deoarece impulsul creat astfel devine conductorul pentru a continua inovarea și optimizarea în interesul ambelor părți." 

Alexander Krotz
Alexander Krotz
"Comunicarea în rețea este importantă, iar în industrii de mișcare rapidă este indispensabilă -. toată lumea își dă seama de acest lucru. In prezent noțiunea" Rețeaua Globală Executivă "este unică și deschide căi complet noi de a intra în contact cu alte persoane din aceeași ramură, într-un stil adecvat și -conștient. Am fost cucerit de acest concept, incă de la prima mea cină de executivi. Sunt mandru să contribuiesc cu ideile mele în calitate de membru al Consiliului Profesional." 

Philippe Signer Philippe Signer
"Atunci când piețele, nevoile și așteptările clienților sunt in continuă schimbare, strategiile și ipotezele de planificare trebuie actualizate și modificate frecvent. Conexiunea în rețea, schimbul de idei și inovații din eco-industrie și experiențele împărtășite au crescut și, prin urmare, au devenit mai importante.GEN- Rețeaua Globală de Executivi este platforma și instituția ideală."

Daniel G. Zeidler
Daniel G. Zeidler
"Îmi place set-up-ul și ideea din spatele evenimentelor organizate de GEN - Rețeaua Globală Executivă cu prezentări despre tendințele și ideile unui grup limitat, dar atent selecționat de persoane. Sunt convins de conceptul de a asigura un nivel maxim de calitate și orientare spre client, cu susținerea unei rețele de profesioniști de înalt nivel și aș dori să se dezvolte în continuare în mod activ acest concept și raza sa de influență." 

Martina Rothe Obregon
Martina Rothe Obregon
"Niciodată lumea nu a fost atât de interconectată și niciodată lumea nu s-a schimbat mai rapid decât în prezent. O mentalitate deschisă, de colaborare este baza pentru a opera cu succes în mediul de afaceri de astăzi.Ca membru al consiliului consultativ al " GEN -Rețeaua Globală Executivă " aștept cu nerăbdare să interacționez cu profesioniștii din diverse domenii și sper să îmbogățeasc consiliul consultativ cu experiențele mele generale în zona de marketing internațional în companii FMCG de top la nivel mondial." 

Andreas Blass
Andreas Blass
"În lumea globală de astăzi și interacțiunea multi-culturală dintre societățile profesionale de afaceri și punctele de vedere asupra problemelor esențiale sunt vitale pentru progres și inovare. Consiliul Consultativ al."GEN - Rețeaua Globală de Executivi" reflectă perfect acest lucru și este o platformă perfectă de promovare și distribuție a acestor valori primordiale de succes."  

Mark Day
Mark Day
"Frontierele comerciale și barierele nu mai există în lumea comercială și singura limită pentru succesul afacerii noastre este gândirea noastră și capacitatea de a crea și apoi să exploateze pe viitor organizațiile noastre. GEN - Rețeaua Globală Executivă oferă o oportunitate extraordinară pentru ca directorii să satisfacă și să conteste modul lor de gândire și extinderea lor din perspectiva posibilităților existente pentru avantajul competitiv al organizațiilor lor. Sunt mândru să fiu membru al Consiliului Profesional și de a rafina în continuare evenimentele excelente de comunicare în rețea care operează în întreaga lume."

Craig Ambler Craig Ambler
"Abordarea GEN cu privire la rețea este o schimbare răcoritoare. Nu numai de la un punct de vedere cum " să știi că", ci din scufundări direct în asigurarea de rețele, schimbul de experiență și punctul de vedere al industriei. Personal, eu sunt pasionat de asigurarea faptului că industria noastră și a profesioniștilor în cadrul acestuia conduce mediu de colaborare și inovator și GEN furnizează această platformă."

Heike Flster
Heike Fölster
"Vizita mea la primul un eveniment al " Rețelei Globale de Executivi "a fost de ajuns să mă convingă că ideea și conceptul au fost bune. Nicăieri în altă parte nu voi găsi acest amestec ideal de transfer de cunoștințe, creare de rețele, precum și utilizarea de timp: ideal pentru directori. Ca membru al Consiliului Profesional, doresc să lucrez la extinderea în continuare a acestui concept." 

Juan Jose Foncillas Rosell
Juan Jose Foncillas Rosell
"GEN - Rețeaua Globală Executivă a dezvoltat un concept foarte interesant, pentru evenimente trans-sectoriale și inter-funcționale care oferă oportunități valoroase atât pentru crearea de rețele profesionale și personale. Schimbul de experiență cu alți manageri extinde viziunea mea și înțelegerea diferitelor sectoare. doresc să contribuiesc în cadrul Consiliul Profesional al GEN - Rețeaua Globală Executivă prin îmbogățirea aspectelor multiculturale, internaționale și trans-sectoriale de rețele; trei calități care vor fi mai multe și mai importante ca globalizarea care joacă un rol din ce în ce mai mare în mediul de afaceri de astăzi."

EricClurfain Eric Clurfain
"Într-o lume și piețe conduse de schimbarea continuă, viteza, inovarea și globalizarea, liderii influenți ai organizațiilor multinaționale mai mult ca niciodată au nevoie de instrumente eficiente care, în mod instantan, îi poate ajuta să navigheze prin complexitatea afacerilor acestora, prin accesul la cunoștințe din eco-industrie și crearea de rețele eficiente cu colegii lor din întreaga lume. Acestea sunt caracteristicile unice pe care GEN -Rețeaua Globală Executivă oferă membrilor săi prin intermediul platformei exclusive de evenimente multiculturale."

Johannes Mller
Johannes Müller
"Gândirea de rețea este baza pentru a lucra în conceptul de rețele. GEN - Rețeaua Globală Executivă aduce ambele piese împreună și este exact ceea ce factorii de decizie și persoanalul din funcții de conducere au nevoie. Ca un expert din Consiliul Profesional, am contribuit activ la proiectarea acestui concept."

Udo Bieletzki
Udo Bieletzki
"Viteza cu care noile tendințe sunt convertite în Evenimente cu putere de desen și de conținut convingător este ceea ce mă atrage spre 'GEN - Rețeaua Globală Executivă ". Ca membru al Consiliului îmi place să lucrez la proiectarea de Evenimente care oferă o valoare adăugată reală și se potrivesc exact cu nevoile pieței." 

Tom Coley
Tom Coley
"Într-o lume de afaceri în continuă schimbare, în cazul în care complexitatea este în creștere exponențială, rolul pe care GEN - Rețeaua Globală Executivă (GEN) este redat prin evenimente personalizate, nu a fost niciodată mai adecvat și vine în timp util în sprijinirea întreprinderilor abordand o multitudine de schimbări prin transferul de cunoștințe și crearea de rețele."

Greg Serian Greg Serian
"GEN oferă un mediu personalizat și un format pentru companii pentru a prezenta în mod corespunzător serviciile si produsele lor. Un timp adecvat este permis întreprinderilor de a colabora eficient cu participanții, toți fiind profesioniști seniori. Există, de asemenea, avantajul de a organiza reuniuni și de a crea rețele cu ca colegii, de a pune întrebări și de a împărtăși idei. Aștept cu nerăbdare să fac parte din echipa GEN și să duc GEN la nivelul următor."

Meinrad W. Zähner Meinrad W. Zähner
"Rețeaua Globală Executivă " a GEN este o platformă unică și placă de sunet pentru a se întâlni cu colegii din industria transfuncționale și transfrontaliere, pentru a discuta provocările strategice de afaceri, tendințele industriei, soluții operationale, precum și pentru a extinde intuițiile acestora cu privire la oportunitățile și avantajele competitive pentru propriile organizații. GEN oferă o modalitate perfectă pentru schimbul de cunoștințe de specialitate, crearea de rețele executive și de gestionare a timpului."

Eike Martini Eike Martini
"GEN a rafinat ideea de rețea la perfecțiune și în afară de o abordare extrem de profesionistă creează beneficii pentru fiecare participant. Ceea ce mă fascinează este că niciodată nu știi dinainte unde va merge discuția și ce vei lua cu tine acasă. Sunt foarte mândru de a contribui la acest succes deoarece rețeaua și ideile sunt în continuă creștere, iar procesul este optimizat continuu."

Dagmar Grossmann
Dagmar Grossmann
"Mi se pare GEN - Rețeaua Globală Executivă un instrument extrem de valoros pentru afaceri, crearea de rețele este o parte importantă a acestuia. Ajută să se cunoască și să interacționeze mai multe persoane interesante, împărtășirea experiențelor la nivel de top, găsește noi contacte și le dezvoltă și menține pe cele vechi." 

Gudrun Tauer
Gudrun Tauer
"Schimbul de cunoștințe comprimat în prelegeri și crearea de rețele între participanții cu interese similare: asta e combinația cea mai potrivită și convingătoare. Rafinarea continuă a prezentărilor și dezvoltarea conceptului GEN - Rețeaua Globală Executivă, la care am contribuit în calitate de membru al Consiliului Professional, asigurand în continuare o calitate ridicată a evenimentelor." 

Heiko Scharding
Heiko Scharding
"GEN - Rețeaua Globală de Executivi îmi permite să aflu noutăți despre tendințele actuale rapid și fără complicații, în special, schimburile cu participanții dintr-o mare varietate de industrii sunt de o valoare enormă pentru mine. Ca membru al Consiliului îmi place colaborarea pe teme orientate spre viitor și inovații."