The Global Executive NetworkThe Global Executive NetworkThe Global Executive Network


Declarații Clienți Executive Dinner

"" Pur si simplu genial ", agenda a fost foarte clară, introducerea participanților a fost foarte utilă (a ști cine sunt participanții și responsabilitatea lor în cadrul companiei etc), invitatul prezentator are cunoștințe de 5 stele despre subiectul dezbătut, sesiunea / discuția în rețea a fost foarte utilă și am văzut o parte din potențialele oportunități de colaborare. Categoric a meritat călătoria și timpul meu și așteapt cu nerăbdare evenimente similare în viitor."

General Manager, Applications Engineering And Customer Development
Sandvik Mining
www.miningandconstruction.sandvik.com/au

 

"Am fost foarte impresionat de vechimea și de calitatea oamenilor care au fost capabili să adune pentru acea cină. Aștept cu nerăbdare să primesc o invitație pentru un eveniment viitor, pentru ca, astfel să pot obține directori pentru compania mea. Locul a fost, de asemenea, foarte select."

Director Proiecte Strategice
Asigurări AXA (Gulf) B.S.C. (c)
www.axa-gulf.com

 

"Vă mulțumesc pentru găzduirea evenimentului de aseară.

Sper să fiu invitat în viitor în Olanda sau Belgia."

Global Industry Director EMEA - Logistic Service Providers
TNT
www.tnt.com

 

"A fost o seară foarte placută, cu oameni foarte interesanți!"

Director de Marketing de Grup
L’Oréal Headquarter, Brazil
www.loreal.com

 

"Plăcerea a fost împărtășită. Vreau să vă mulțumesc din nou pentru această invitație. Veți găsi mai jos datele mele de contact. Am lăsat, de asemenea, o carte de vizită la unul dintre colegii dumneavoastră. Am apreciat foarte mult acest eveniment, pentru localizarea acestui locul de desfășurare a cursului , dar mai ales pentru calitatea discuțiilor care circulă între participanți. In cazul în care aveți nevoie de un purtător de cuvănt pentru un eveniment viitor despre Operații Bancare sau despre Comerțul de vânzare cu amănuntul, sau despre inovație în spațiul IT și Telco, vă rog să nu ezitați să mă contactați și voi răspunde cu bucurie dacă agenda mea va permite acest lucru."

CTO Global Banking
BT Global Banking and Financial Markets
www.bt.com/france

 

"Aș dori să vă mulțumesc pentru organizarea cinei, care a fost foarte plăcută, relaxantă și, în același timp, considerată provocatoare. Seara a fost informativă și, fără îndoială, a facilitat o mai bună înțelegere a metodelor moderne de organizare și îmbunătățire a proceselor de afaceri. Mi-a plăcut mai ales atmosfera cu un număr relativ mic de participanți astfel încât toată lumea a fost implicată în discuție și a avut o șansă de a asculta și de a fi ascultat. Prezentatorul a abordat temele mele de interes profesional într-un mod antrenant și concis.

Am fost de asemenea impresionat de calibrul persoanelor care participă și apreciez oportunitatea de a face schimb de opinii cu directorii din diverse industrii. Vă rog să acceptați complimentele mele pentru GEN pentru organizarea fără cusur și servicii - într-adevăr nu pot sugera nici un fel de îmbunătățiri. Sper să iau parte la evenimentele din viitor."

Operations Manager
CommScope
www.commscope.com/company/eng/aboutus

 

"M-am bucurat de cină și am constatat că este interesantă în ceea ce privește provocările și gândurile altor persoane / organizații. Amestecul de oameni și industrii a fost plăcut și după mărimea grupului cred că a fost ușoară împătășirea timpului cu toți participanții. Aș recomanda experiența."

CIO
Balfour Beatty Services
www.balfourbeatty.com

 

"A fost o mare plăcere să vă cunosc și pe toți participanții într-un astfel de loc frumos. Agenda și diferitele schimburi în timpul cinei permit foarte ușor comunicarea cu diferite persoane. Bun amplasament, bună organizare, participanți executivi, totul face să fie o seară plăcută. Chiar am apreciat cu adevărat acest moment."

Responsable SI entité Reporting et International
www.vinci-facilities.com

 

"A fost o plăcere participarea la cina de aseară: Tot spectacolul a fost minunat, bine organizat și participat, nu am simțit deloc faptul că eram nou în cadrul grupului, discuția a fost, de asemenea, foarte sănătoasă și semnificativă, participanții au fost foarte plăcuți și nu în ultimul rând, suvenirul a fost foarte bun, reprezintă o comoară pentru fiecare persoană din Industria serviciilor. Multumesc,"

CEO
HDIL Entertainment
www.hdil.in

 

"Felicitări pentru eveniment:

Apreciez invitația și sper să particip la evenimentele viitoare."

Diretoria Estratégia, Inovação e Marketing
Suzano Papel e Celulose
www.suzano.com.br

 

"Vă mulțumesc pentru oportunitatea de a discuta reale tendințe în IT. Formatul și conținutul cinei au fost într-adevăr eficiente și productive."

Group CIO, Member of the Board
Financial Group BCS
www.bcs.ru

 

"Mulțumesc pentru cină, a fost foarte interesant!"

Marketing and Business Development General Director – Ecommerce
Walmart Brasil
www.walmart.com.br

 

"Mulțumesc pentru invitația și ospitalitatea de ieri. Evenimentul a fost bine organizat, iar lista variată de invitați a fost interesantă. Aștept cu nerăbdare să particip la mai multe întâlniri de acest fel.. A fost o seară minunată. Subiectul de discuție a fost, de asemenea, interesant.
Mulțumesc încă o dată."

President – International Operations
CEO – Forbes Professional | Eureka Forbes Limited
www.eurekaforbes.com

 

"Intregul eveniment a fost foarte bine organizat, și toată lumea s-a simțit foarte confortabil să facă schimb de experiențe și comunicare în rețea."

Marketing Director
Walmart Brasil Ltda.
www.walmart.com.br

 

"Încă o dată, vă mulțumesc foarte mult pentru invitație. Am găsit evenimentul ca unul foarte informativ și cu o mare oportunitate de a discuta probleme comune cu semenii noștri."

Group IT & Operations Executive
Peermont
www.peermont.com

 

"În primul rând, permiteți-mi să apreciez modul de organizare și conducere al întregului eveniment. Pentru mine, întâlnirea a fost de mare importanță. Tema" Avantajul Experienței Clienților "a fost aleasă pentru a provoca în timp ce comunicatorul Vinay adaugă o nouă perspectivă de la client la tehnologie și cum poate ajuta IT-ul organizațiile să creeze un avantaj competitiv. Interacțiunea cu delegații a fost de înaltă calitate și am beneficiat toți de cei prezenți. Vă mulțumim pentru invitație și numai bine pentru intreaga echipă GEN pentru găzduirea unui eveniment intelectual și de succes."

Division Head ( Sales and Marketing )
Wockhardt Limited
www.wockhardt.com

 

"Vă mulțumesc pentru ospitalitate. Ca și amintire vă ro să rețineți faptul că m-am bucurat cu adevărat de această seară și cred că evenimentul a fost organizat la un înalt nivel profesional. Problemele ridicate, deși nu detaliate, reflectă tendințele recente cu siguranță de dezvoltare a executivilor din industria IT și rolurile acestora. Mai mult decât atât, posibilitatea de a face schimb de opinii și idei cu colegii dvs., schimbul de date de contact fiind întotdeauna de ajutor."

CIO
“Independence” Group of Companies
www.indep.ru

 

"Salutările mele ! La început, permiteți-mi să mulțumesc pentru curtoaziile din timpul reuniunii GEN pe tema " Avantajul Experienței Clienților ". A fost într-adevăr minunată interacțiunea cu o mulțime de persoane cu idei diferite și experiențe unice! Sunt, de asemenea, recunoscător pentru că mi-ați dat posibilitatea de a mă întâlni cu niște contacte de afaceri, care nu au fost în raza mea de acțiune, iar acest lucru va aduce la un nou segment sau cale afacerea mea.
Vă mulțumes încă o dată pentru acest efort!"

Vice President - Auto Components and Composites
Time Technoplast Limited
www.timetechnoplast.com

 

"Mulțumirile și apreciere le mele pentru cină și întâlnirea de aseară. Am găsit interacțiunile foarte informative și utile."

Country & Sub-Region CIO
ABB South Africa (Pty) Ltd, ZA
www.abb.co.za

 

"A fost absolut fabulos evenimentul organizat de această rețea. Sunt mândru să fac parte din lista invitaților la Cinele Executive găzduite de GEN- Rețeaua Globală de Executivi. A fost un eveniment remarcabil de comunicare în rețea cu liderii de afaceri eminenți din lumea afacerilor.Sunt recunoscător pentru a vă pentru invitația de mine la un astfel de eveniment de mare calibru."

Head - Marketing, Sales and Business Development
Gujarat Gas Company Limited
www.gujaratgas.com

 

"Multumesc pentru un mare eveniment. Am profitat temeinic de el.Pentru evenimente viitoare, vă rog să trimiteți o invitatie pentru Grupul CIO."

Chief Technology Officer, Information Technology
Alexander Forbes Financial Services (Pty) Ltd, Group South Africa
www.alexanderforbes.co.za

 

"Mai întâi de toate vă mulțumesc mult pentru trimiterea invitației pentru a participa la" Avantajul Experienței Clienților ". A fost o experiență minunată și plină de cunoștințe. Prezentarea domnului Vinay Iyer și schimbul de opinii au fost foarte, foarte impresionante. Sunt, de asemenea, foarte impresionat de amabilitatea onestă față de mine, precum și față de ceilalți participanți. Mâncarea, curtoazia, locul, chiar totul a fost excelent și fără de cusur."

Sr. Manager Marketing & Sales
Parksons Packaging Ltd.
parksonspackaging.com

 

"A fost minunat să particip la cina de ieri. Acesta a fost pentru mine prima dată când am experimentat o astfel de întâlnire, deși un pic surprinzător, se atinge în mod eficient obiectivul său de a facilita interacțiunea neoficială dar bine consolidată între noi toți într-un mediu relaxat. De recomandat."

CIO
Airbus Military
www.airbusmilitary.com

 

"A fost un mare eveniment ieri seară cu voi toți băieți, timp de 5 ore. Am dobândit unele cunoștințe din discursul dlui Vinay Iyer, iar cina a fost foarte bună, cu vinuri roșii și albe și desert. Timpul demn de a fi petrecut cu toți demnitarii în afaceri pentru a ajunge a ne cunoaște mai bine și atent. Mulțumiri grupului GEN. Vă rog să -mi trimiteți instantanee pentru referințele pe care le-am întâlnit, împreună cu numele lor și detalii din instantaneele luate."

Assistant Vice President
Discrete Motion and Automation - Machine services
HEAD - Sales & Marketing. (Motors & Generators)
www.abb.com

 

"Vă mulțumesc foarte mult pentru un astfel de eveniment mare și pentru posibilitatea de comunicare în rețea. Este cu adevărat valoros a vedea cu ce se confruntă colegii dumneavoastră și până unde pot ajunge. Mi-ar plăcea să mă alătur în orice evenimente viitoare și sper să am posibilitatea de a le adăuga valoare."

JD Group Executive – IT Governance
www.jdg.co.za

 

"Aceasta a fost un fel de prima vedere pentru a ajunge împreună să-i știm pe toți participanții, să permită deschiderea de rețele de comunicații și discuții cu privire la provocările actuale. Formatul evenimentului este unul bun, cu accent pe deschiderea participanților să vorbească despre ei înșiși, societățile lor , inițiativele și provocările acestora. Avem nevoie de mai multe de astfel de evenimente pentru comunitatea CIO pentru a obține împreună să interacționeze în mod deschis și să se ridice fiecare pe experiența celuilalt, aștept cu nerăbdare să particip în viitor la un astfel de eveniment."

Acting Head of ICT & Senior Manager, I.T. Applications
Masdar - A Mubadala Company
www.masdar.ae

 

"Mulțumesc pentru găzduierea unui splendid eveniment, dezvăluind o perspectivă provocatoare și plină de satisfacții în rețea ."

CIO/Head of BIS-LO-DK & Central Europe
Post Danmark Logistik A/S
www.post.dk

 

"Cred că participanții au fost extrem de bine aleși și au reprezentat o gamă largă de industrii."

Head Group Talent Management
OC Oerlikon Management AG
www.oerlikon.com

 

"Vă mulțumesc încă o dată pentru invitație cum am simțit că a fost o mare platformă de a face schimb de idei. Sper să vă revăd în curând."

Executive VP Sourcing & Operations
Groupe Beaumanoir
www.groupe-beaumanoir.fr

 

"Mulțumesc pentru seara interesantă.Modalitatea eficientă de comunicare în rețea, schimb de experiențã și obtinerea de noi idei cu și de la colegi."

Human Resource Manager
H & M HENNES & MAURITZ SA
www.hm.com

 

"A fost plăcerea mea de a participa la Cina de Executivi seara trecută și contactarea cu directori din industria IT. A fost interesant să aud că cei mai mulți dintre participanți impart obstacole comune în cadrul organizațiilor lor, în ciuda diversității zonelor lor de afaceri. Principalul subiect și discuțiile laterale au fost foarte utile si valoroase în schimbul de idei și experiențe ale tuturor. Personal vorbind, consider că este un eveniment de succes și vă rog să acceptați felicitările mele pentru subiect și organizare."

Chief Information Officer
Nakheel PJSC
www.nakheel.com

 

"Multe mulțumiri, a fost o întâlnire plăcere să vă cunosc ieri. Puteți găsi datele mele de contact mai jos. Mulțumesc pentru oportunitatea de a participa la evenimentul de ieri. Pe langa mâncăruri fine și băuturi m-am bucurat cu adevărat de conversație de profil înalt cu alți participanți, precum și de stimulanta prezentare făcută de către minunatul sponsor al evenimentului."

Partner
KAYE SCHOLER (Germany) LLP
www.kayescholer.com

 

"M-am bucurat bine aseară - prezentările au fost extrem de interesante și conversațiile și discuțiile care au urmat au fost pline de viață și au dat de gândit. Păstrez contactele mele recent efectuate pentru a continua dialogul cu inițiat. Vă mulțumesc din nou pentru oportunitate. Cina de grup a fost minunată, iar noile relații stabilite sunt chiar și mai bune."

Senior Director Cardiovascular Clinical Development
Daiichi Sankyo Pharma Development
www.dsi.com

 

"Mulțumesc din nou pentru evenimentul frumos de ieri: am întâlnit niște oameni interesanți și m-am bucurat de atmosfera si ospitalitatea voastră!"

Vice President Corporate Human Resources: Gateway Europe South
Schindler Management Ltd.
www.schindler.com

 

"A fost o seară fantastică la GEN. Defapt, a depăsit cu mult asteptările mele: Participanți de calibru, calitate de discuții și discuții constructive și de facilitare din partea GEN. Vă rog să mă includeți în orice evenimente adecvate."

General Manager
American Home Assurance Company
www.chartisinsurance.com

 

"A fost un eveniment de foarte mare succes, cu participanți foarte interesan ți mai ales într-un cerc redus, select care permite conversații foarte intense. Aștept cu nerăbdare să am posibilitatea de a participa la următorul."

Head of Corporate Audit
Sky Deutschland AG
www.sky.de

 

"A fost un mare eveniment. Discuțiile privind punerea în aplicare a rețelei de socializare au fost foarte apte."

Director, Global eBusiness
Chartis
www.chartisinsurance.com

 

"Vă mulțumesc pentru organizarea Cinei de Executivi de ieri - o ocazie excelentă de a se întâlni și a conecta cu colegii care se confruntă cu provocări similare."

Head Corporate Talent Management
Baloise Group
www.baloise.com

 

"A fost plăcerea mea de a vă întâlni în persoană la Cina de seara trecută. Aștept cu nerăbdare să fiu invitat la un alt eveniment în curând. A fost o sesiune utilă, o mare oportunitate pentru schimbul de idei, de benchmarking și crearea de rețele. M-am bucurat cu adevărat aseară să cunosc oameni interesanți. Locul de desfășurare, produsele alimentare și băuturile au fost super. Mulțumesc pentru invitație. Aștept cu nerăbdare o altă sesiune în viitorul apropiat."

Senior Internal Auditor
TomTom International BV
www.tomtom.com

 

"Vă mulțumesc pentru șansa de a particpa la cina de ieri. Conversația, produsele alimentare și prezentatorul au fost foarte bune."

Fachanwalt für Bau- und Architektenrecht
Graf von Westphalen, Rechtsanwälte Wirtschaftsprüfer Steuerberater
www.gvw.com

 

"Mai întâi de toate, aș dori să vă mulțumesc foarte mult pentru calda invitația. A fost o ocazie foarte bună de comunicare în rețea."

General Manager & SEO
Assicurazioni Generali SpA - Middle East Regional Office
www.generali-middleeast.com

 

"Vă mulțumesc din nou pentru această seară plăcută și informativă la Park Hyatt. M-am bucurat de interacțiunea cu personalul și oaspeții și-au făcut unele contacte foarte interesante. Părerea mea: Foarte bine organizat, locul foarte frumos. Mi-a plăcut modul în care fiecare oaspete a fost introdus de personalul de hostess participanților în timpul Cocktail-urilor. Etichetele cu nume nu sunt chiar "în vogă", dar ar fi făcut interacțiunea un pic mai ușoară."

Managing Director, Global HR Business Partner, Legal & Compliance
UBS AG
www.ubs.com

 

"Acesta a fost un eveniment foarte frumos și am făcut unele conexiuni bune. Am învățat foarte mult și sper să fiu în măsură să particip la alte evenimente viitoare. Dacă vă pot fi de vreun ajutor vă rog să mă contactați."

Senior Vice President, Head of Global Regulatory Affairs
Bayer HealthCare
www.bayer.com

 

"Adunare excelentă. Mulțumesc foarte mult pentru invitație."

Managing Director
Novartis Pharmaceuticals Corporation
www.novartis.com

 

"Mulțumesc mult pentru întâlnirea foarte interesantă! Voi încerca cu siguranță să particip la viitoarele evenimente ale GEN!"

Senior Controller, Finance Medicines Business Planning
F. Hoffmann – La Roche Ltd.
www.roche.com

 

"Vă mulțumesc foarte mult pentru e-mail și vă rog să găsiți atașate mai jos datel mele de contact. A fost o mare plăcere să vă cunosc și pe mulți colegi, marți seara, la restaurantul lui Hugo. A fost foarte interesantă și delicioasă, de asemenea.Mulțumesc foarte mult pentru invitația dvs. Desigur, ar fi minunat pentru mine de a avea șansa de a participa, din nou, la următoarea reuniune."

Lawyer
BEITEN BURKHARDT, Rechtsanwaltsgesellschaft mbH
www.beitenburkhardt.com

 

"Multe mulțumiri pentru invitația de ieri seară. În opinia mea organizația, programul de seară, locul ales și numărul limitat de participanți a permis ca toată lumea să comunice și să interacționeze cu toți ceilalți participanți. Am apreciat nivelul și competențele tuturor directorilor invitați și am avut posibilitatea de a profita de conversații interesante și să discut subiecte de interes reciproc. Seara și cina, mai mult decât profitabile, au fost foarte plăcute și profitate de toată lumea. "

Senior Manager - Reinsurance
Assicurazioni Generali SpA - Middle East Regional Office
www.generali-middleeast.com

 

"A fost un distins privilegiu de a vă cunoaște și pe colegii noi din industrie. Subiectul a fost unul foarte relevant și a evocat o conversație excelentă.Vă rog să mă țineți în minte pentru cinele viitoare."

Executive Director, Global Medical Affairs, Medical Disease Lead--Solid Tumors
Celgene Corporation
www.celgene.com

 

"Vă mulțumesc foarte mult pentru o Cină de Executivi de succes. A fost o prezentare interesantă și participanții relevanți. Sper că semnătura mea sunt informații suficiente pentru dumneavoastră."

Chief Executive Officer – Nordic Region
aCROnordic A/S
www.ecronacunova.com

 

"A fost o plăcere să vă cunosc și mulțumiri pentru invitație. Afost o plăcere a interacționa cu o mare de oameni care- gandesc la fel în același domeniu ca și al meu. Datele mele complete de contact sunt listate mai jos."

Associate Director, Global Medical Affairs
Genzyme Corporation
www.genzyme.com

 

"A fost o plăcere să particip la această reuniune foarte interesantă la o locație fabuloasă. Prezentarea a fost foarte informativă și am avut o mulțime de bune conversații."

Knowledge Management Lawyer
LATHAM & WATKINS LLP
www.lw.com

 

"Vă mulțumesc pentru invitația de a participa la cina GEN de la Hotelul Armani. Mi s-a părut o seară foarte utilă și dimensiunea evenimentului a asigurat ca toți participanții să poată satisface cerintele celuilat. "

Head of Property & Specialties Underwriting, Personal Lines
Zurich Financial Services, Middle East GI
www.zurich.com/middleeast

 

"A fost o plăcere să vă întâlnesc, Prezentatori și directori. Prezentarea cinei mi-a dat o bună imagine de ansamblu și voi încerca să investighez dacă vom folosi soluții similare. Conectarea a fost excelentă.Vă mulțumesc pentru un eveniment excelent."

Business Technology Country Lead
Pfizer Danmark
www.pfizer.dk

 

"Vă mulțumesc foarte mult pentru grijă. Mă bucur să vă cunosc . Au fost minunate împărtășirea și schimbul de perspective pe diverse teme cu alți lideri. Mancarea a fost extraordinară și așa a fost și atmosfera. Voi aștepta, într-adevăr, cu nerăbdare să particip la mai multe în viitor. Aceste reuniuni sunt numai cu invitație sau ne inscriem noi în funcție de calendarul evenimentului?"

Director, Medical Affairs
Mannkind Corporation
www.mannkindcorp.com

 

"Vă mulțumesc pentru mesaj. Într-adevăr, a fost o plăcere să vă cunosc la cina din Porterhouse de săptămâna trecută. Vă rog să consultați datele mele complete de contact mai jos. Am constatat că evenimentul a fost plăcut, dar, de asemenea, foarte bine organizat și executat. A fost un loc minunat pentru crearea de contacte și am făcut ca produsul să fie informativ și foarte interesant. Cred, de asemenea, că durata evenimentului a fost corespunzătoare și nu prea lungă sau prea scurtă.
Aștept cu nerăbdare să particip la un alt eveniment, în viitor
."

Vice President and Head of Clinical Operations
Pearl Therapeutics, Inc.
www.pearltherapeutics.com

 

"A fost plăcerea mea, într-adevăr să particip la o astfel de distinsă întâlnire-cină. Mâncarea, locul și oamenii implicați au fost atât de atenți și profesionali; nu am avut un astfel de moment de calitate într-o lungă perioadă de timp. Vă mulțumesc."

General Manager, Life & Investment
Gargash Insurance
www.gargashinsurance.com

 

"M-am bucurat de cină și voi conecta pe LinkedIn cu persoanele pe care le-am cunoscut. Locul de întâlnire a fost bine ales și mâncarea foarte deliciosă. Dacă o astfel de întâlnire este amenajată la Copenhaga din nou, atunci voi lua în considerare cu sigurantă participarea mea."

International Clinical Trial Manager
Ferring Pharmaceuticals A/S
www.ferring.com

 

"Vă mulțumesc foarte mult din nou pentru invitația de participare la această cină foarte informativă într-o locație cu adevărat excelentă. Informațiile despre starea funcțiilor în artă au lărgit orizontul meu de ceea ce este, de fapt posibil să se realizeze."

Lawyer
DLA Piper UK LLP
www.dlapiper.com

 

"Cina executivă a fost foarte interesantă, m-am bucurat de un mic cerc de participanți."

Customs Compliance
BMW Group
www.bmwgroup.com

 

"Vă mulțumesc foarte mult pentru organizarea acestui eveniment. Am avut parte de niște conversații foarte interesante și cu un participant am planificat deja o întâlnire de după pentru a discuta noi oportunități pentru o posibilă colaborare."

Division New Business
Giesecke & Devrient GmbH
www.gi-de.com

 

"A fost plăcerea mea să vă cunosc. Vă mulțumesc pentru invitație și pentru posibilitatea de a petrece o seară foarte interesantă, aș dori, de asemenea, să vă mulțumesc pentru excelenta organizare și discursul informativ al domnului Kummer.Am apreciat, de asemenea, șansa de a discuta cu ceilalți colegi despre subiectul din această seară și despre diferite chestiuni de organizare. Pe scurt, a fost o seară foarte plăcută și interesantă [...]. Aștept cu nerăbdare să ne întâlnim la următoarea ocazie și să dureze."

Fachanwältin für Bau- und Architektenrecht
Schultze & Braun GmbH Rechtsanwaltsgesellschaft
www.schubra.de

 

"Sunt recunoscător tuturor din GEN pentru invitație. A fost o sesiune minunată și utilă și aștept cu entuziasm mai multe. Am lăsat cartea mea de vizită la unul dintre colegii dumneavoastră, iar datele mele de contact pot fi obținute de acolo."

General Manager - General & Health Takaful
Salama Islamic Arab Ins. Co
www.salama.ae

 

"Un bun eveniment, stimulant cu discuții diverse. Aș participa din nou și l-aș recomanda și altora."

Vice President Strategic Projects
Infineon Technologies AG
www.infineon.com

 

"Multe mulțumiri pentru invitația la Cina de Executivi din Hamburg. Am profitat foarte mult de seară, mai ales că am avut unele conversații foarte interesante. În special mi-a placut stabilirea unui grup redus de persoane din diferite industrii legate de un subiect comun. Așteapt cu nerăbdare să particip la un alt eveniment pe viitor."

Head of Corporate Development New Media
Otto Group
www.ottogroup.com

 

"Vă mulțumesc foarte mult pentru invitație și căldurosul e-mail. Mi-a plăcut cina și prezentarea a fost foarte interesantă și sunt încântat să vă cunosc, precum și pe unii dintre foștii mei colegi."

Lawyer
KPMG Rechtsanwaltsgesellschaft mbH
www.kpmg-law.de

 

"Vă mulțumesc pentru seara minunată. Mi-a plăcut într-adevăr diversitatea membrilor grupului, introducerea rolul lor și provocările pe termen scurt. Cred că a fost bine să fi avut mai multă fază de introducere, deoarece ar fi oferit o perspectivă mai amplă asupra diferitelor sectoare și strategii, față de discuțiile foarte frumoase, dar limitate la vecinii de masă în timpul excelentului curs de la cină."

Vice President, Corporate Strategy Development & Implementation
Beiersdorf AG
www.beiersdorf.com

 

"Vă mulțumesc foarte mult pentru invitația de a cina. A fost foarte bine organizată și am cunoscut oameni foarte interesanți.Schimbul cu alți directori de nivel înalt care au un decurs similar a oferit posibilitatea de a face schimb de experiență și de a obține unele impulsuri valoroase pentru viitorul proiect de management."

International Urban Mobility Project Director
Europcar International
www.europcar.de

 

"Vă mulțumesc din nou pentru discuțiile fructuoase și interesantela care am avut posibilitatea de a participa. M-am bucurat de nivelul superior și de gestionarea tuturor participanților. Mai mult, momentul la Jacob a fost foarte plăcut."

Head of Operations Management
HSH Nordbank
www.hsh-nordbank.com

 

"Părerea mea este că a fost un eveniment foarte bun, nu de vânzare agresivă, cu suficient timp pentru a comunica într-un grup real de executivi și cu un bun și interesant conținut de prezentare - într-adevăr au fost îndeplinite așteptările mele!"

Head Global Procurement Finance and Control
Nokia Siemens Networks
www.nokiasiemensnetworks.com

 

"Aș dori să vă mulțumesc din nou, pentru această seară la Hyatt din Paris. Totul a fost perfect: Proiectul CinaPrezentatorului este foarte interesant și cu siguranță se vor îmbunătăți procedurile clinice din cadrul companiilor farmaceutice, oamenii au fost atât de simpatici, schimburile au fost bogate .. . și, nu în ultimul rând, organizarea dvs. a fost perfectă: hotelul, felul de mâncare de pește, .. gestul de bun venit. Aceasta este ceea ce am în minte spontan acum, vă voi tine la curent dacă imi vine altceva."

Drug Safety Physician
Schering Plough
www.merck.com

 

"A fost o plăcere prezența la reuniune, am avut discuții foarte fructuoase."

Director, Clinical Development
GlaxoSmithKline
www.gsk.com

 

"A fost o întâlnire plăcută si am apreciat posibilitatea de a lua parte la cina executivă.  Platforma de comunicare intre executivi a fost foarte utilă și schimbul plin de viață. Mulțumesc."

Senior Vice President, Project & Process Management
Global Brands, adidas Group
www.adidas.com

 

"A fost o plăcere pentru mine să participe la Cina de Executivi. Organizarea a fost fantastică. Atmosfera a fost extraordinară și participanții au fost la nivel. A fost foarte interesant să vorbesc cu persoane de la alte companii, cu același tip de probleme și interese pe care le pot avea companiile noastre din domeniul de dezvoltare clinică. Soluția prezentată de vorbitor a fost, de asemenea, foarte interesantă și demnă de a fi investigată mai departe. Am ratat acest gand pentru că nu se vedea de fapt ce se lucrează acolo, iar la o privire rapidă "in situ" anuntă potențialul său și flexibilitatea de a se adapta la nevoile noastre reale."

International Study Manager
Internal Medicine Therapeutic Division

 

"Evenimentul GEN – Rețeaua Globală de Executivi a fost atât o seară plăcută, precum și o oportunitate de nepretuit de a se întâlni cu alți membri importanți ai sectorului meu, cu care am avut unele discuții foarte interesante și utile. Recomand, desigur, aceste evenimente altor Executivi ; experiențe binevenite și plăcute."

Mark Day
Executive Director, Simplyhealth Group
www.simplyhealth.co.uk/sh/pages/homepage.jsp

 

"Am vrut doar să vă scriu un e-mail rapid să vă mulțumesc dumneavoastră și echipei pentru o seară foarte interesantă și plăcută săptămâna trecută. De fapt, am fost foarte plăcut surprins de eveniment și excelenta ospitalitate. Dacă există ceva, timpul discuției a fost prea scurt și există mai multe detalii care mi- au venit in minte, din moment ce mi-ar fi plăcut să aud cu privire la grup, dar timpul a fost chiar scurt.
Vă rog să primiți recunoștința mea pentru toți cei implicați.
Salutări
,"

Pete Hampson
European eCommerce Product Manager, ACE European Group
www.acegroup.com/eu-en

 

"Vă mulțumesc foarte mult pentru listele actualizate ale rezumatelor participanților. Evenimentul din Zürich m-a convins: o organizare foarte bună, ambianță minunată în Guild Hall, cu mâncare bună și băuturi excelente, timp suficient pentru crearea de rețele, precum și introducerea interesantă a participanților și scurte prezentări de către sponsori. Un mare mulțumesc mă bucur că am putut să fiu acolo."

Urs D. Schmid
Manager, motor vehicle business collaborations

 

"Pentru mine a fost un eveniment cu totul interesant. În opinia mea, numărul participanților a fost bine gandit, cu scopul de a evita o atmosferă de anonimat.Am avut suficientă posibilitate de a face schimb de opinii cu ceilalți participanți și cu prezentatorii. Formatul condensat al prezentărilor le-a ținut departe de a fi plictisitoare, iar multe aspecte ale acestui subiect au fost suficient explicate. Locul a fost bine ales, a fost foarte central, precum și băuturile răcoritoare în timpul pauzelor și cina în încheierea evenimentului a foarte plăcută.

Am de gând să vă recomand și altor persoane, deoarece, așa cum am menționat deja, sunteți în stare să oferiti o vedere compactă a aspectelor cheie ale unui subiect, precum și soluții pertinente care sunt disponibile pe piață, și pentru că atmosfera a fost atât de plăcută."

Representative of the largest European insurance company

 

"În general, m-am bucurat foarte mult de eveniment, și recomand compania dvs. ca un organizator de atelier de lucru, în orice moment, pentru aceste motive:

În termeni de organizare:
- Ușor de înțeles, număr de ordine structurată;
- Informații practice despre toate aspectele unui subiect;
- Lungimea corespunzătoare a prezentărilor (30 de minute);
- Nu supraîncărcare cu fapte și date;
- "Mediu de lucru" plăcut
- Ultimul, dar nu cel din: o cină delicioasă.

În ceea ce privește conținutul: Spre deosebire de evenimentele altor organizatori, la atelierul dumneavoastră, participantul nu este mai confuz decat era înainte și nu are un milion de întrebări noi în cap. În schimb, el primește răspunsuri și soluții și, desigur, contactul cu parteneri competenți dacă plănuiește o mutare specifică."

EDP Manager of an electronics producer

 

"Aș dori să vă expun părerea mea despre atelierul foarte informativ privind Solutiile din IT pentru Managerii de Proiect. Prezentatorii au fost foarte competenți și orientați spre practică, și au oferit un bun punct de vedere cu privire la subiect, fără supra-accentuare pe concepte de produse. Am avut, de asemenea, posibilitatea de a face unele contacte foarte bune de afaceri. Echipamentul tehnic a fost foarte bun, iar atmosfera a fost plăcută. În general a fost un bun atelier."

Harald Pulger
Project Manager, IT Solutions
WINTER AG

 

"Complimentele mele sincere și mulțumiri pentru evenimentul de ieri seară. Este într-adevăr a fost un eveniment de mare succes! Organizarea dumneavoastră și prezentările au fost extrem de profesionale, iar participanții prezenți au fost interesanți,astfel  încât crearea de rețele de comunicare pe viitor va fi bună. Cele mai bune urări din Elveția! Cu stimă,"

Head Global Associate Program
Representative of an international insurance company

 

"Evenimentul de ieri: Organizarea a fost remarcabilă. Pornind de la deschiderea de bun venit și continuând cu aderarea la programul până la cina de grup pe seară, acesta a fost un eveniment de succes. Am aflat multe, și a fost foarte edificatoare pentru mine. Numai prima prezentare m-a făcut să fiu confuz, mai degrabă decât să ma lumineze.

De asemenea, am apreciat cât de ușor a fost să vorbesc cu alți participanți. La atât de multe alte evenimente, există o mulțime de participanți și în timpul pauzelor toată lumea comunică cu telefonul mobil, iar ... a face contacte este practic imposibil. Pe scurt: un eveniment de mare succes.

Am avut ocazia de a utiliza serviciul Executiv de dus-adus. Acesta a fost organizat pentru eveniment, și a fost perfect. Aștept cu nerăbdare următorul eveniment ."

Helmut Hopper
Global IT Manager

 

"În primul rând, vă mulțumesc din nou pentru invitația de participare la Cina Executivă din data de 16 octombrie 2008, în München. M-am bucurat foarte mult de seară, de organizare, locație, atmosfera plină de viață, de lista de invitați interesanți, iar discursul scurt, până la cină a fost de prima clasă. Voi fi bucuros să recomand conceptul dvs.  și altora. Cu respect,"

Representative of an insurance company

 

"Vă mulțumesc pentru invitația la atelierului de ieri. Discuțiile prezentate nu au introdus numai produse interesante, ci, de asemenea, metode, stabilirea obiectivelor, și au adăugat potențial de prim rang fiind prezentări complete și competente. În această privință, am fost bucuros că întrebările prezentate în prealabil au fost discutate în mod explicit. Ultimul, dar nu cel din urmă, organizarea a fost perfectă și prezentarea a contribuit la acest eveniment eficient și profesional. Ateliere de acest tip sunt, desigur, o modalitate atractivă alternativă de a crea un "buzz", fără participarea la târguri comerciale obositoare."

Ulrich Neysters
Applications Consultancy / SAP Competence Centre, Development

 

"M-am bucurat foarte mult de participarea la evenimentul din 21 august 2007 în Frankfurt, din mai multe motive. Pentru un singur lucru, a fost posibilă aflarea mai multor detalii despre un subiect în format comprimat și compararea, cel puțin aproximativă a diverșilor furnizori. Un schimb mai intens a fost posibil datorită listei limitate de participanți. In același timp, am fost în măsură să recunoasc unele condiții de bază. Ultimul, dar nu cel din urmă, buna organizare și echipa atentă au contribuit la o atmosferă pozitivă."

Thomas Kathmeyer

 

"Mi-a plăcut foarte mult evenimentul dumneavoastră, pentru următoarele motive:
- Concentrarea pe un singur subiect;
- Sondaj despre furnizor focalizat pe subiect;
- Condițiile de bază pentru utilizare au fost clare în prezentări și discuții;
- Grupul de participanți a fost suficient de mic pentru a face contacte ușor și pe termen lung foarte informativ;
- Selectarea obiectivă a concurenței."

IT Manager of a financial group

 

"Mulțumiri vouă, echipei și dlui Hegi.
Da, existã o mulțime de lucruri pozitive de spus: Plăcuta atenție non-stop din partea echipei, locația impresionantă (merită să fie descoperită); Prezentări bune cu suficientul amestec de informații; Conexiuni rapide cu prezentatori și participanți ; Cel mai bun program de închidere (masa, etc). Participanții trebuie să vină echipați cu rezistență, dar pentru acest scop există întotdeauna destul pentru o dinamică în hol. Prezentări de TOP
."

Representative of a data-transmission infrastructure provider