The Global Executive NetworkThe Global Executive NetworkThe Global Executive Network


Szakmai Tanács Executive Dinner

A Szakmai Tanács feladatai

A GEN - The Global Executive Network Szakmai Tanácsa  a szakmai események minőségét figyeli. A fő célja az, hogy finomítsa a témaválasztás tartalmát, hogy felismerje az új trendeket korai stádiumukban- úgy, hogy ezek gyorsan rendezvényekké fejleszthetőek legyenek.

Ez azt jelenti, hogy a GEN - The Global Executive Network rendezvények mindig rendkívül piacrelevánsak. A Szakmai Tanács 2006-ban született. Különböző iparágakból származó managerekből áll, akik egyedi megvilágításba helyezik az eseményeket és a témaválasztást. A GEN - The Global Executive Network Events előnye a Szakmai Tanács több éves tapasztalata több iparágakban és az igy koncentrálódott know-how. Rendszeres találkozók és kiegészítő telefonos konferenciák biztosítják a hatékony, célzott, és gyors együttműködést.


A Szakmai Tanács tagjai


Martina Rothe Obregon
Martina Rothe Obregon
"Soha ezelőtt nem volt a világ annyira összekötve és változott olyan gyorsan mint most. Egy nyitott, kollaborációkész állapot az alapja annak, hogy sikeresen müködjünk a mostani üzleti környezetben. A Szakmai Tanács tagjaként alig várom, hogy szakmai együttműködés alakuljon ki diverz iparágakban dolgozó szakértőkkel, és remélem, hogy gazdagítani tudom a Szakmai Tanácsot tapasztalatommat a Nemzetközi Marketing és a globális FMCG cégek terén." 

Daniel G. Zeidler
Daniel G. Zeidler
"Kedvelem a GEN - The Global Executive Network által kidolgozott felépítést és az ötletet : trendek és ötletek prezentációja egy korlátozott, de elővigyázatosan kiválasztott csoportnak. Meg vagyok győzödve a koncepcióról sikerességéről, és arról, hogy a magas szintü szakértők segítségével maximális minőségi szint és vásárlói orientáció érhető el, aktivan szeretlném továbbfejleszteni ezt a koncepciót és a befolyásának határait." 

Dagmar Grossmann
Dagmar Grossmann
"Én a GEN - The Global Executive Network -öt egy rendkívül hasznos eszköznek találom az üzleti hálózatépítés terén. Érdekes emberekkel találkozom, közreműködöm velük, tapasztalatot cserélünk magas szinten, új partnereket találok és és segít fejleszteni, fenntartani régieket." 

Heiko Scharding
Heiko Scharding
"A 'GEN - The Global Executive Network' események lehetőséget adnak arra, hogy gyorsan, és komplikációmentesen informáljam magam az aktuális trendekről. Különösen a széles ipari környezetből érkezö résztvevőket tartom rendkívül értékesnek.
Mint tanácstag, szeretek kollaborálni jövőoritentált témákban és innovációk esetén."

Andreas Blass
Andreas Blass
"A mai globális világban és multikulturális üzleti társadalomban a szakmai interakció és nézőpontok cseréje eszenciális ügyekben életfontosságúak fejlődés és innováció szempontjából. A 'GEN - The Global Executive Network' Szakmai Tanácsa ezt tökéletesen reflektálja és a megfelelő platform arra, hogy ezeket a kritikus üzleti értékeket átadjuk."

Tom Coley
Tom Coley
"Egy mindig változó üzleti világban, ahol a komplexitások exponenciálisan növekednek,a GEN - The Global Executive Network (GEN) szerepe a személyre szabott eseményekben soha nem volt ennyire időszerü, hogy segitsen különböző iparágakban a millió változásokat implementálni- tudáscsere és hálózatépítés által."

Craig Ambler Craig Ambler
"A GEN megközelítése a hálózatépítésre egy frissítő változás. Nemcsak egy “ismerjük meg egymást” találkozó, hanem egy elmélyültebb szakmai tapasztalati szempontokból építkező hálózatépítési lehetőség. Szemály szernt én elhivatottan támogatom, hogy a szakmánkon belül a különböző iparágak, és a szakemberek együttműködhessenek egy innovative környezetben, és a GEN megteremti ezt a platformot."

Alexander Krotz
Alexander Krotz
"Azt, hogy a hálózatépítés fontos, és a gyorsan pörgö ipari ágazatokban pedig mellőzhetetlen –ma már mindenki tudja . A 'Global Executive Network' egy egyedi koncepció és új utakat nyit, hogy kapcsolatokat építhessünk más résztvevőkkel ugyanabban az iparágban egy megfelelő és stílustudatos kontextuson belül.
Már az első alkalom az Executive Dinnernél megfogott. Örömmel veszek részt mint Szakmai Tanács tag." 

Philippe Perrodin
Philippe Perrodin
"Amikor megkörnyékezett a GEN - The Global Executive Network, azonnal nyitott voltam a lehetőségre, hogy ötleteinket összevessünk,véleményt cseréljünk és hozzáadjunk a szakmai kollégákkal.
Mint egy aktív tag alig várom, hogy globálisan kiterjeszthessünk az ötletet."

Eike Martini Eike Martini
"A GEN a tökéletességig finomította és egy nagyon profi megközelítésben teszi lehetővé a hálózatépítés módját, az összes résztvevő számára, ami csakis előnyöket jelenthet mindenkinek.Ami lenyűgöző, hogy soha nem lehet tudni előre, hogy milyen irányba terelősik egy beszélgetés, és mi az a gondolat,vagy ötlet, ami ezután az emberben megragad. Amilyen iramban nő a hálózat, és az ötletek mennyisége, ez a folyamat állandóan optimaliálódik, és én nagyon büszke vagyok, hogy részese lehetek ennek a sikernek."

Philippe Signer Philippe Signer
"Amikor a piacok, a vásárlói igények és az elvárások folyamatosan változnak, a stratégiák és a tervezési feltételezések is gyakran változtatásokra és újításokra szorulnak-a hálózatépítés, az ágazatközi ötlet, az innováció és a tapasztalatcsere pedig egyre fontosabbak lesznek.
A GEN- The Global Executive Network erre az ideális platform és institúció."

Greg Serian Greg Serian
"A Gen egy személyre szabott környezetet és formátumot biztosít a vállalatok számra, hogy megfelelően mutathassák be szolgáltatásaikat, és termékeiket. Mindemellett megfelelő mennyiségű idő áll rendelkezésre, hogy a résztvevék- akik mind magas beosztású szakemberek- hatékonyan együttműködhessenek, kommunikálhassanak, egymással,. Annak előnyéről nem is beszélve, hogy lehetőséget teremt a találkozásra,, kérdések feltevésére, és ötleteik megvitatására a hasonló gondolkodású partnereknek. Alig várom, hogy a GEN csapat tagja lehessek, és a GEN-t egy következő szintre emeljük."

Gudrun Tauer
Gudrun Tauer
"Ez a fajta koncentrált tudáscsere- a felolvasások és a hálózatépítés alatt hasonló érdeklődésű résztvevők között -az egyik legmegfelelőbb és meggyőzőbb kombináció. A prezentációk folytonos finomítása és a GEN - The Global Executive Network koncepció fejlesztése-melyekhez én mint Szakmai Tanácstag is hozzájárulok,-biztostja eseményeink magas minőségének. fenntartását." 

Meinrad W. Zähner Meinrad W. Zähner
"The Global Executive Network 'GEN' egy egyedi szócső, mely lehetőséget ad keresztfunkcionális és iparon átívelő résztvevőknek a stratégiai üzleti kihívások, ipari trendek, operatív megoldások megtárgyalására, és arra, hogy kibővítsék látókörüket versenybeli előnyők és cégen belüli lehetőségek felé. A GEN a tökéletes lehetőség a szakmai tudáscseréhez, a vezetői hálózatépítéshez és az optimális időgazdálkodáshoz ."

Heike Flster
Heike Fölster
"Az első látogatásom a 'Global Executive Network' eseményre elég volt, hogy meggyőzzön, hogy az ötlet és a koncepció jók. Rájöttem, sehol nem fogom megtaláni ezt a tökéletes keverékét a tudáscserének, a hálózatépítésnek és az optimális időfelhasználásnak-ez ideális a managereknek.
Mint Szakmai Tanács tag szeretném ővíteni ezt a koncepciót." 

EricClurfain Eric Clurfain
"Egy olyan világban és piacon, ahol a nagyon fontos a gyorsaság, a folytonos változás, az innováció és a globalizáció, az igazán befolyásos vezetőknek a multinacionális cégeknél egyre inkább szükségük van olyan eszközökre, melyek rögtön lehetővé teszik az üzleti igények felismerését, és hozzáférést adnak új ágazatközi ipari tudáshoz és hatásos kooperációt biztosítanak munkatársaikkal globálisan. Ezek egyedi karakterisztikák, melyeket a GEN - The Global Executive Network kínál a tagjainak egy exkluziv multikulturális rendezvényplatformon keresztül."

Udo Bieletzki
Udo Bieletzki
"Az a sebesség- ami az új trendeket átalakítja húzóerővel és meggyőző tartalommal bíró rendezvényekké-volt az, ami attraktívvá tette számomra a 'GEN - The Global Executive Network' -öt. Mint aSzakmai Tanács tagja olyan eseményeket szeretek létrehozni, ahol tényleges hozzáadott érték találkozik a piac pontos szükségleteivel." 

Mark Day
Mark Day
"Kereskedelni határok és korlátok már nem léteznek-az egyetlen korlát az üzleti sikerhez a gondolkodás, és a képesség, hogy profitálni tudjunk a a jövő lehetőségeiből cégeinknek. A GEN - The Global Executive Network egy hatalmas lehetőséget kínál a hasonlóan gondolkodó vezetőknek, hogy személyesen találkozzanak ütköztessék véleményüket és hogy kibővitsék látáskörüket arra vonatkozólag, hogy milyen lehetőségek léteznek, s melyekből kovácsolható versenyképes előny. Büszkeséggel fogadtam el a Szakmai Tanácsban a tagságot és a lehetőséget, hogy tovább finomíthassam eme kitünő rendezvényeket globálisan."

Andreas Schneider
Andreas Schneider
"A folytonos optimalizáció egy jól strukturált szervezetet igényel, megfelelő térrel, ha új megoldásokra van szükség. Támogatom eme fórum ötletét,hogy új lehetőségeket és trendeket vonultat fel, és a hozzáadott analizisekkel és társalgásokkal a lendület végül azzá a hajtóerővé válhat, ami támogatja az innovációt és optimalizálja mindkét részvevő érdekeit." 

Juan Jose Foncillas Rosell
Juan Jose Foncillas Rosell
"A GEN - The Global Executive Network kidolgozott egy érdekes koncepciót az ágazatközi és keresztfunkcionális eseményekre, mely értékes lehetőségeket ad szakmai és személyes hálózatépítésre. Az élménycsere a többi managerrel bővíti a belátásomat különböző más szektorokba. Szeretnék ötleteimmel én is hozzájárulni a GEN- The Global Executive Network Szakmai Tanácsához, miközben gazdagítom a multikulturális, nemzetközi és ágazatokon átívelő aspektusait a hálózatépítésnek- ezek az értékek egyre fontosabbak leszek egy globális üzleti környezetben."

Johannes Mller
Johannes Müller
"A hálózatépítő gondolkodás az alapja a hálózatokban történő munkának. A GEN - The Global Executive Network pont ezt a két faktort hozza össze, és pontosan az, amire döntéshozóknak és vezető pozíciókban dolgozóknak szüksége van. Mint egy szakértő a tanácson belül aktívan járulok hozzá a koncepció megvalósulásához."